Габриела Петрова изрази задоволство от факта, че България успя да

...
Габриела Петрова изрази задоволство от факта, че България успя да
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Доказах си, че нещата могат да се случат

Габриела Петрова изрази удовлетворение от обстоятелството, че България съумя да резервира мястото си във II лига на Европейското отборно състезание. Тя реализира победа в тройния скок с 14.14 метра и четвърто място в скока на дължина. Вторият й опит обаче беше в границите на 14.50 метра, само че с най-малък фаул.
“Доволна съм, изключително от първия ден, тъй като съумях да взема оптимален брой точки. В скока на дължина умората към този момент се усещаше, беше и много топло - надпреварите бяха в топлите диапазони. Радвам се, че успяхме да си запазим мястото във II лига. На всички ни беше ясно, че ще е мъчно да се изкачим по-нагоре. Мисля, че изпълнихме задачата, за която отидохме”, сподели Петрова в изявление за Sportal.bg при завръщането на спортистите в София.
 Пристигнаха спортистите от Отборното в Хърватия @@@

Тя разяснява и въпросниях си втори опит в тройния скок: “С треньора останахме много сюрпризирани от този опит. Знаехме, че мога да скачам в границите на 14.30 м - 14.40 м. За следващ път си потвърдих, че нещата могат да се случат. Само би трябвало да поработим още малко върху разбега и да доизпипаме механически детайли. Надявам се това да го изтренираме и да осъществявам подобен опит при естествени условия на Балканиадата.”

Петрова добави, че идващият й старт ще е точно на Балканиадата в Правец на 2 и 3 септември. Цялото изявление със скачачката може да намерите във видеото.
ФОТОГАЛЕРИЯ от посрещането ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР