Габриела Пеева от популярното класическо трио Сопрано му отпусна края,

...
Габриела Пеева от популярното класическо трио Сопрано му отпусна края,
Коментари Харесай

ПОТРЕС: Чалга, дупета и салфетки за моминското парти на оперна певица

Габриела Пеева от известното класическо трио " Сопрано " му отпусна края, преди да се омъжи. Заедно с войска от свои приятелки певицата обиколи пловдивски заведения и остави ярка диря с купонясването си. Кулминацията на вечерта настъпи, когато бъдещата младоженка, кумата и шаферките се озоваха в центъра на щуро празненство в чалготека под тепетата, видя HotArena.

Вакханалията беше толкоз зрелищна, че можеше да впечатли даже римски император. Разголени девойки тресяха задни елементи, до момента в който от колоните дънеха настоящите чалга шлагери. Танцьорките даже не се свеняха да демонстрират интимни елементи от телата си, което се приемаше с голяма наслада от мъжете в нощното заведение. Бурята от салфетки беше зрелищна, а празнуващите девойки подвигаха една след друга тостове. Случайно или не, същата вечер на момите пя фолкпевецът Галин, който обърна особено внимание на колежката си.

Макар да извършва типичен арии, Габриела се забавляваше на кръшния род и даже си припяваше текстове на части, свидетелстват присъстващи на празненството. В чалга експлоадирането се включиха и другите две изпълнителки от триото - Биляна Андрончева (спинтов сопран) и Петя Вардева (лиричен сопран). Двете млади дами също демонстрираха забележителни чалга знания и изненадаха присъстващите с танците си, написа " България Днес ".

Най-емоционална за Габриела се оказала една специфична книга-албум, в която всяка от гостенките на моминското празненство разгласява общи фотоси с нея, съпроводена с персонално посвещение. Майката на булката и бъдещата й свекърва също се присъединили в благия жест. Появиха се и лични чаши за шампанско с лицата на всички девойки, сладки и мъфини с физиономията на бъдещата младоженка, а огромната изненада бе грандиозна заря в нейна чест. Партито бе с тематика Last sail, before the veil, което в превод значи " Последно корабоплаване, преди брака ". Избрано е неслучайно, тъй като бъдещите младоженци считат за медения си месец да отидат на екзотично странствуване някъде далече-далече. Засега не е ясно тъкмо къде, само че сигурно ще има море с изумрудени цветове.

Трио " Сопрано " е основано през 2009 година - извършва типичен репертоар, само че с съвременно новаторско звучене. През май 2015 година подписват контракт с музикална компания " Пайнер ", което провокира ужас в музикалните среди - по какъв начин е допустимо чалга империята да продуцира типичен певици. Трите дами даже имат изява на фолкконцерт, което мощно възмути пуританите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР