Габриела Козарева [ИАНМСП] Още по темата Осмата сесия на Националния

...
Габриела Козарева [ИАНМСП] Още по темата Осмата сесия на Националния
Коментари Харесай

Зам.-министър на спорта поема Агенцията за малки и средни предприятия

Габриела Козарева

[ИАНМСП] Още по тематиката
Осмата сесия на Националния иновационен фонд е пред неуспех

Процедурата евентуално ще бъде прекъсната, а компаниите може да изгубят 5 млн. лева дотации
21 сеп 2017
Корпулентната сянка на Волен

От квотата на " Атака " в ръководството се озоваха имена, свързвани с икономическото лоби на Движение за права и свободи
12 май 2017
Осем нови зам.-министри са назначени в пет министерства

Кабинетът интензивно подменя втория ешелон в ръководството
10 май 2017 Габриела Козарева е новият изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП). Тя е назначена със заповед на министъра на стопанската система Емил Караниколов, откакто е била освободена от поста на заместник-министър на младежта и спорта, оповестиха от икономическото ведомство. Досега отпред на организацията беше Мариета Захариева.

Козарева има над десетгодишен управнически, административен и професионален опит в областта на бизнеса и комерсиалното право, се показва в формалното известие. Завършила е право в Софийския университет. Била е съветник на компании, работещи в региона на инфраструктурното строителство, недвижимите парцели, капиталовото финансиране и други, както и шеф " Правни и корпоративни въпроси " в " Нафтена промишленост Сърбия Петрол " - дъщерното сдружение на " ГазпромНефт ". Била е и правосъден асистент във Върховния административен съд.

Политическата част от кариерата на Козарева стартира през 2015 година, когато става шеф на " Спортна инфраструктура и ръководство на държавното присъединяване " в Министерството на младежта и спорта - дирекцията, която се занимава с парцелите на ведомството. Две години по-късно - през май 2017 година, тя беше назначена за заместник-министър от името на " Атака ". Козарева беше една от номинациите за властта на партията на Волен Сидеров, свързвани с икономическото лоби на Движението за права и свободи (ДПС). Друго такова предопределение беше самият стопански министър Караниколов, който до тогава оглавяваше Агенцията за приватизация и следприватизационен надзор.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР