Габриела Козарева е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията.

...
Габриела Козарева е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията.
Коментари Харесай

Габриела Козарева е новият изп. директор на Агенцията по вписванията


Габриела Козарева е новият изпълнителен шеф на Агенцията по вписванията. Тя е назначена със заповед на министъра на правораздаването Цецка Цачева, считано от през днешния ден, 20 август 2018 година, на мястото на подалата оставка поради рецесията с Търговския указател Зорница Даскалова, оповестиха от Министерството на правораздаването.

Габриела Козарева е магистър по право от Софийския университет СУ „ Св. Климент Охридски”. От февруари 2018 година до в този момент Козарева е била изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия.

Тя има над десетгодишен управнически, административен и професионален опит в областта на бизнеса и комерсиалното право. Била е шеф на Дирекция „ Спортна инфраструктура и ръководство на държавното участие” в Министерство на младежта и спорта от май 2015 година до май 2017 година

Била е заместник-министър в Министерството на младежта и спорта е от май 2017 година до февруари 2018 година

Преди това Габриела Козарева е била съветник в частния бизнес и правосъден асистент във Върховния Административен съд на Република България.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР