Габриела и Стефани Стоеви победиха тайландките Сузаджиракул и Теаратаначай и

...
Габриела и Стефани Стоеви победиха тайландките Сузаджиракул и Теаратаначай и
Коментари Харесай

Сестри Стоеви се класираха за осминафиналите на турнира в Париж

Габриела и Стефани Стоеви победиха тайландките Сузаджиракул и Теаратаначай и се класираха за 1/8-финалите на огромния шампионат по бадминтон от категория 750 Супер в Париж, заяви БНР.
Мачът стартира равностойно. Първата отмора пристигна при 11:10 точки за азиатките. После те стигнаха до 20:17 и осъществиха още първата си опция да завоюват гейма, който продължи 22 минути.

Във втората част десетите в международната класация българки поеха самодейността през цялото време. Закономерно паузата пристигна при 11:6 за Стоеви. Хасковлийките продължиха да усилват преднината си и дадоха единствено 10 точки на съперничките в гейма.

Заключителната част вървеше точка за точка. След това Габриела и Стефани натрупаха задатък и на паузата водеха с 11:7. Българките устояха на офанзивата на № 16 в ранглистата. При 20:16 имаха към този момент четири мачпойнта и осъществиха втората си опция.

Така Стоеви записаха втора победа над Сузаджиракул и Теаратаначай в петия мач посред им.

На 1/8-финалите на шампионата, който е с награден фонд 750 000 $, българките чакат победителките от дуела сред третите в схемата Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши (Япония) и Баек Ха На и Джън Кюн Юн (Южна Корея).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР