Габриела е на 28 години и е родом от Сливница.

...
Габриела е на 28 години и е родом от Сливница.
Коментари Харесай

Ще се женя през август: Габи от Ергенът


Габриела е на 28 години и е родом от Сливница. Занимава се с мода и работи като дизайнер в ателието на майка си, където шие бутикови облекла по поръчка. Определя се за свободолюбива и в същото време всестранно развита персона – в гимназията е учила китайски, приключила е рекламен маркетинг, а в свободното си време танцува балет.

Владее три езика – китайски, хърватски и британски. Мечтата й е да стане общоприет управител на интернационална компания. Габи искрено признава, че е меркантилна, и го слага като основно условие за всяка уважаваща себе си жена. Обича да си играе със мощния пол, само че не съумя да пребори конкуренцията в "Ергенът " и е следващата, която си събра багажа и напусна шоуто.

- Габи, за какво реши да се запишеш за присъединяване в „ Ергенът”? Смяташ ли, че би срещнала същинската обич в риалити формат?

- Няколко пъти в моя живот съм имала същинска обич и доста добре знам усета и мириса на нея. Записах се за присъединяване в "Ергенът ", тъй като по това време бях скарана със настоящия ми избраник и задачата ми беше да го изнервя. Аз да се развличам, а той да страда!

- Като че ли не беше подготвена за целия хейт, който се изля по твой адрес...?

- Преди 5 години съм взела участие в няколко онлайн риалити формати, които станаха известни. Още тогава съм усетила негативизма и простотията на българина, които изливаше върху мен. Тогава имаше и хубави мнения, до момента в който в този момент няма никакви похвали - единствено брутализми! Не ги чета даже!

- Успя ли да се сприятелиш с някоя от останалите участнички и какво мислиш за подбора им?

- Кастингът е доста професионално изработен! Сериозно прочетени сме преди да ни изберат. С всички девойки си останахме в доста положителни връзки, даже с тези, с които се карахме в предаването. Научена съм, че във всеки би трябвало да намирам хубавото, а освен отрицателното и неприятното. Всички сме доста готини!

- Допада ли ти Виктор като мъж? Кои са най-невероятните му черти, които откри по време на срещите си с него?

- Не е загадка, че чисто образно Виктор не ми харесва. Не си падам по метросексуални мъже, избирам нещо по-българско и нормално. Като човек е прелестен, само че такива мъже виждам като на другари, а не като на половинка.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР