Габриела Бортър, Ройтерс Мередит Каблик седи до петгодишния си син

...
Габриела Бортър, Ройтерс Мередит Каблик седи до петгодишния си син
Коментари Харесай

Изтощително е: Първите седмици от учебната година онлайн в САЩ

Габриела Бортър, Ройтерс

Мередит Каблик седи до петгодишния си наследник Питър в дома им в Чевърли, щата Мериленд, откакто той се е свързал с видеоплатформата " Зуум ". това е първата му седмица на детска градина към учебно заведение с преподаване на френски.

Както и при хиляди родители в Съединени американски щати тази седмица виртуалните часове на детето ѝ се следят от учебен помощник, до момента в който тя работи на цялостен работен ден. Като в доста учебни заведения в цялата страна образователните занятия в това предградие на Вашингтон, окръг Колумбия, бяха обновени онлайн, с цел да се избегне рискът от заразяване с Ковид-19.

Първите дни цареше безпорядък, споделя Каблик, която има две деца. Синът ѝ и неговите 17 съученици, доста от които не знаели по какъв начин да заглушат микрофона си по време на видеочасовете, се мъчели да се съсредоточат върху това, което приказва учителят им на непознат език на фона на звук от лаещи кучета и каращи се родители.

" На моменти е смешно, само че в други се чудиш по какъв начин въобще ще се кара по този метод. Как ще живеем по този начин? Изтощително е ", споделя Каблик.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР