Габриел Мартинели определено е един от играчите, събиращ най-голямо внимание

...
Габриел Мартинели определено е един от играчите, събиращ най-голямо внимание
Коментари Харесай

Галас: Мартинели не е достатъчно добър за Реал Мадрид

Габриел Мартинели несъмнено е един от играчите, събиращ най-голямо внимание от началото на сезона. Бразилецът се намира в чудесна форма, като неговата техника и скорост са впечатляващи. Според редица издания Реал Мадрид е показал интерес към Мартинели, само че Уилям Галас не счита, че той е подготвен за тим като " белия балет ".

" Не мисля, че е задоволително добър за Реал Мадрид към момента. Във футбола след два или три положителни мача, всеки приказва за играча, че е неповторим, че е международна класа, само че не... Успокойте се! Оставете го да направи един цялостен превъзходен сезон, с цел да направи идната крачка. Той е към момента млад, единствено на 21 е. Но в случай че върви крачка по крачка напред, някой ден може и да е в Реал Мадрид, само че не към момента ", разяснява Галас.

" Смятам, че Арсенал би трябвало да преподпише с Мартинели оптимално бързо. Сигурен съм, че чува доста неща за себе си като да вземем за пример, че Реал Мадрид се интересува от него. Понякога играчът може да бъде комплициран. В момента играе доста добре за Арсенал и би трябвало да преподпише оптимално бързо, с цел да си прочисти мислите ", добави някогашният френски бранител.

Медиите на Острова настояват, че диалозите сред клуба и сътрудниците на Мартинели за нов контракт към този момент са почнали. Сегашният договор на бразилеца е до 2024-та година, само че " артилеристите " имат опция да го удължат с една година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР