Габонският футболист на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг се почувства засегнат

...
Габонският футболист на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг се почувства засегнат
Коментари Харесай


Габонският футболист на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик Обамеянг се почувства обиден от израз на немски, използван от локален публицист в материал на " Кикер ".

Репортерът Карл-Хайнц Вилд разказва държанието му по отношение на Борусия като Affenzirkus, фразеология, което разказва неуместно поведение или клоунада. Буквално преведено обаче то се разчита като маймунски цирк.

Именно това е обидило габонеца и неговото семейство. Обамеянг разгласява в профила си в Инстаграм скрийншот на публикацията и превода на израза през Google и оставя на почитателите си да преценяват дали да се усеща афектиран от думите по собствен адрес.

Мнозина му пишат, че е тъпо, че за четири години не е научил немски, до момента в който други го поддържат. Баща му стигна още по-далеч.

" Някакъв публицист се отнася със сина ми като с маймуна. Иска да ни върне във времената на Хитлер ", написа Обамеянг-старши.

От чисто лингвистичен, разногласието може да прерасне в правосъден.

Критикуваното държание на футболиста е по отношение на иден негов трансфер. Той беше отхвърлен от тренировките на Борусия и пропусна мача с Волфсбург. Спортният шеф на отбора Михаел Цорк също подложи на рецензия Обамеянг, само че употребява други думи.

Публикация, споделена от Aubameyang (@aubameyang97) на

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР