Габи от Ергенът е участничката, която определено се запомни още

...
Габи от Ергенът е участничката, която определено се запомни още
Коментари Харесай

Не! Не! Не! Това не може да бъде Габи от "Ергенът"! (Вижте надувката преди тунинга - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Габи от " Ергенът " е участничката, която несъмнено се запомни още от визитката си в " Ергенът ". Пловдивчанката влезе в риалитито с гръм и остави феновете със зинали усти от изненада по-късно, което избълва.

Най-общо казано, модифицираната кокона се появи с искания за кралица, за най-неустоимата и мечтана красавица, за мома, която работа не подхваща, тъй като не й отива и за принцеса, по която мъжете си губели мозъка от първи взор...

То това е доста хубаво, само че откакто ще ставаш социална персона и ще имаш искания до небесата, най-малко би трябвало да се постараеш да скриеш добре всички свои остарели фотоси. И обстоятелства, които освен ще ти бъдат в ущърб, само че и ще те създадат за смях пред цялата страна.

Като тази фотография на естествената Габриела, която взриви мрежата през днешния ден и която я демонстрира такава, каквато се е родила - без устните като домашни наденици и целия този тунинг, от който лицето й едвам шава.

Както сами виждате, Габи е била напълно нормално, даже доста безлично и бозаво момиче, пред което пълничката Пам Велидис, която тя нон-стоп " кълне ", е като богинята Афродита.

" И на всичко от горната страна има наглостта да разисква непознатата визия и да се смее... Е, тази не е добре сигурно. Като я видях тук и получих стрес, ще вървя не патрон, ами снаряд да си проливам ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР