Габи и Десо от романтичното риалити си казаха Да“ Поредна сватба

...
Габи и Десо от романтичното риалити си казаха Да“
Поредна сватба
Коментари Харесай

Финалисти от „Един за друг“ вдигнаха сватба

Габи и Десо от сантименталното риалити си споделиха „ Да “

Поредна женитба подвигнаха участници от последния сезон на „ Един за различен “ , написа България Днес. Крак за Крак за брачните церемонии повлякоха Виктория и Георги. Примерът им беше последван от спечелилите във формата – Виктория и Явор. А през уикенда заветното „ да “ си споделиха финалистите от сантименталното риалити Габриела и Десислав. Всъщност Десо и обичаната му подписват на скромна гала при започване на месеца. А в този момент подвигат луда женитба с другари, както сами признават.

Двойката се взима публично в родния им град Силистра . Сватбата на Габи и Десо е цялостен пакет – има крадене на младоженка, хора, танци, публична гала, а най-после всичко завършва със заря в чест на новото семейство. Още от ранни зори женихът се появява пред дома на бъдещата младоженка с музиканти. Красивата Габи се демонстрира от прозореца на жилището, само че отхвърля да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява кран. Младоженецът се качва на него, издига се постепенно към заветния прозорец и съумява да стигне до обичаната си, която към този момент е склонна да му пристане макар първичния отвод.

В края на вечерта е огромната изненада за младоженците. Близки и другари уреждат зарята. Те са заведени на тераса, от която да следят фоейерверките, озаряващи небето .

„ Пожелавам ни да сбъднем всичките си фантазии, а аз знам, че моята е сбъдната и е това “, споделя булката.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР