G20 е вдъхновен от скандинавския дизайн и се предлага в

...
G20 е вдъхновен от скандинавския дизайн и се предлага в
Коментари Харесай

Nokia G20 с батерия за три дни излиза на пазара у нас


G20 е въодушевен от скандинавския дизайн и се предлага в два впечатляващи цвята
(снимка: Nokia)

Финландската компания HMD Global пуска на пазара у нас следващия нов смарт телефон със скандинавски корени. Nokia G20 е модел от междинен клас, който предлага най-дългия живот на батерията измежду смарт телефоните Nokia досега.

„ Nokia G20 е същински благонадежден мобилен телефон с тридневен живот на батерията, което значи, че не е нужно да бъдете подвластни от кабела за зареждане ”, разяснява новия модел Стивън Тейлър, основен маркетинг шеф на HMD Global.
още по тематиката
Този смарт телефон е самобитно мобилно креативно студио, което се побира в дланта на ръката, улавя изображения с 48MP и прави видеоклипове с тримерен тон OZO Audio.

Широкоъгълният и макро обективът снимат огромните картини или колоритните дребни елементи, а в допълнение потребителите имат Нощен и Портретен режим.

6,5-инчовият екран на Nokia G20 е в най-благоприятен формат за обработка на изображения или обзор на презентации, с комфортно увеличаване на яркостта за потребление при ярка дневна светлина или при ниска осветеност вечер.

И с новия G20 финландската компания следва уговорката си за в своите смарт телефони. Това са три години месечни актуализации на сигурността и ъпдейти на Оценка за съвместимост за интервал от две години.

Моделът се предлага в комерсиалната мрежа непосредствено с Android 11 и е подготвен за Android 12, както и за идващите версии. Може да се отключва със страничния датчик за пръстови отпечатъци или посредством лицево различаване.

Nokia G20 е въодушевен от скандинавския дизайн и e разполагаем в два впечатляващи цвята – Night и Glacier. Моделът в настройка 4GB/64GB се предлага на българския пазар на целесъобразна цена от 300 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР