- Г-це Русинова, имали сте си работа с полицията в

...
- Г-це Русинова, имали сте си работа с полицията в
Коментари Харесай

Аня Пенчева Току-Що Получи Страшното Обаждане! Не И Това, Животът И Се Срина!

- Г-це Русинова, имали сте си работа с полицията в Сапарева баня след разправя и пердах на пистата на локалното летище. Какво се случи?
- Този човек, поради който стана всичко, несъмнено е болен душевен. Всички от нашето обграждане го познават, тъй като той е от вида " интернет нинджа ". Постоянно написа и заплашва разнообразни дами. Това си му е неговата мощ. Да плаши дами в интернет.

- Как?
- Псува, заплашва, че ще те откри, че ще ти избие зъбите, ще ти възпламени колата и така нататък Аз всичките тези неща ги имам. Направила съм си скрийншотове и съм подала тъжба с всички доказателства против него.

- Заплашвал ли ви е персонално?
- Не единствено мен. Той си заплашва дами всеки ден. Просто аз съм си събрала всичко на едно място, защото другите девойки ми спомагаха. Цялото това нещо е предадено в полицията. Аз този човек не го знам по какъв начин наподобява и не го познавам. Просто по име се знае. Иначе бяхме с една другарка в Сапарева баня, тъй като там си организирам всякакви проби на пистата. Това се знае. И там до пистата имаше един цигански лагер. Говоря за същински лагер с изпушени БМВ-та. Та от този лагер хора с колите си засичаха едни мотористи. Имаха си някакви пререкания. Един моторист беше засечен доста неприятно и щяха да го убият, та той им се развика.

В един миг мотористите потеглиха на някъде и ние останахме сами с приятелката ми. И той пристигна и стартира да ми приказва: " Е в този момент да ме видиш кой съм, че във Facebook не отговаряш... " Аз му споделих, че не се сещам кой е. А той отговори, че в този момент ще схвана. Каза ми, че здрава няма да остана и стартира да ме заплашва. Тръгна си и си отиде при катуна. С приятелката ми се притеснихме, тъй като бяхме сами. Беше време за обяд и се чудехме, че едната може да отиде да вземе нещо. Но по какъв начин да се разделим? То няма никой. Мотористите към този момент се бяха качили нагоре.

Тогава се обадих на моя другар - Ангел Караньотов. Казах му, че имам още малко работа, само че има едни роми, които ме заплашват и се тормозя. Не посмяхме нито да отидем да сменим гуми, нито да купим храна. Ангел пристигна при мен и си стоеше. Изведнъж пристигнаха нови хора, а в същото време и мотористите се прибраха. И стана меле. Явно тези, които преди този момент се бяха разправяли с него, просто му бяха набрали. Ступаха го и си отпътуваха. След това от катуна несъмнено са викнали полиция, а ние бяхме там и по този начин ни привикаха да даваме показания. В този миг аз и Ангел бяхме хората с по-популярни имена и по този начин се завъртяха нещата към нас.

- Давали сте показания...
- Да, през вчерашния ден отидохме за малко в полицията и им разказахме за случката. Аз отново им предадох всички документи, които имам за жалбата и по този начин. Надявам се да си свършат работата. Иначе, към днешна дата, нещата за мен минаха. Действам си по дилемите и по този начин.
Калин Каменов/dir.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР