Г-н Царьов е украинец, който преди е бил член на

...
Г-н Царьов е украинец, който преди е бил член на
Коментари Харесай

Олег Царьов: Проруски бивш украински политик, прострелян и ранен при нападение в Крим

Г-н Царьов е украинец, който преди е бил член на Народното събрание.

Идва след убийствата на няколко други видни промосковски фигури от началото на съветската инвазия във пространствата на санаториума, където живее ", се споделя в обява в акаунта на господин Царьов в Telegram, базирайки се на фамилията.

" Когато колата за спешна помощ дойде, Олег беше в безсъзнание и беше изгубил доста кръв. "

" p>

Владимир Путин дефинира дата за изстрелване на новата галактическа станция на Русия

Руски чиновник в Южна Украйна, Владимир Рогов, сподели господин Царьов беше в интензивно поделение.

Изображение: Олег Царьов и оперната певица Анна Нетребко със знамето на Новоросия (Нова Русия)

Трима източника, осведомени с проектите на Русия след нахлуването, споделиха на Ройтерс предходната година, че Москва е търсила г Царьов ще оглави марионетно държавно управление в Киев, в случай че то беше съумяло да смъкна президента Володимир Зеленски в първите дни на войната през февруари 2022 година

Но господин Царьов, който ръководи хотели в Крим, сподели, че акаунтът на Ройтерс е „ доста малко общо с действителността “.

Прочетете повече:
Владимир Путин е „ добре “, споделя Кремъл на фона на повече известия за заболяване
Шест убити при съветска ракетна офанзива против пощенския център в Харков - Украйна

53-годишният преди този момент е бил ръководител на Народното събрание на " Новоросия " (Нова Русия), образувание, формирано след отцепването на подкрепяните от Русия сепаратисти в Източна Украйна през 2014 година

Г-н Царьов е подложен под наказания от Украйна, Съединените щати и няколко други западни страни.

Андрий Юсов, представител на военното разузнаване на Украйна, беше запитан за пукотевица по малкия екран и сподели: „ Все още няма да разясняваме прекалено много детайлности, това е прекомерно огромна чест за него.

„ Но да, има такава информация. Не мога да кажа, че следим здравословното му положение доста деликатно, само че го следим. "

Той добави: „ Когато има информация, че телесната му температура е паднала под 36,6, несъмнено ще има изказване. "

Г-н Царьов е посочен като „ изменник на родината " от Миротворец ( " Миротворец " ), обширна неофициална украинска база данни за хора, считани за врагове на страната.

Няколко провоенно настроени съветски фигури в базата данни на Миротворец бяха убити от началото на спора, в това число журналистката Даря Дугина, военният блогър Владлен Татарски и някогашният пълководец на подводница Станислав Ржицки.

И госпожа Дугина, и господин Татарски бяха разрушени от бомби, до момента в който господин Ржицки беше убит по време на тичане рано заран.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР