Г-н Томов, защо твърдите, че българите са най-уникалният народ на

...
Г-н Томов, защо твърдите, че българите са най-уникалният народ на
Коментари Харесай

Велик Народ! Ето Защо Древните Българи Са Били Най-Могъщата Сила На Античността! С Нас Са Били Самите

Г-н Томов, за какво твърдите, че българите са най-уникалният народ на Земята?

Ние, българите, притежаваме характерен геном. Надарени сме с високи разсъдък и нематериалност, и доста позитивни качества. Постигнали сме доста високо еволюционно равнище на развиване, само че си имаме и дефекти. Наш дълг е да успеем да изясним своите проблеми и да се отърсим от това, което ни пречи.

Посочете съответни обстоятелства, които потвърждават тези позитивни качества.

Отдавна проучвам същността на българите и в частност рода Дуло. Твърдя, че актуалните ни показа за понятието „ жанр Дуло “ са прекомерно лимитирани и материалистични спрямо мисленето на античните българи, които са имали доста по-висока нематериалност. Те са били отворени към Космоса и са осъществявали директен разговор с представители от Космическата подчиненост.

Искате да кажете – с извънземни?

Понятието „ извънземни “ е обвързвано с геоцентризма – по-точно е да се каже с представители на разнообразни галактически култури/цивилизации. От това произтича, че понятието „ жанр Дуло “ надвишава границите на нашите модерни показа за роднинска връзка „ родител – деца – внуци “ и би следвало да се свързва с Космоса и с предхождащите ни култури – лемурийска и атлантска.

Официалната просвета някак се плаши да приказва за Лемурия и Атлантида, или даже твърди, че те не са съществували.

Официалната просвета твърди това, което подхожда на материалистичната й същина. Родът Дуло е управлявал при лемурите, по-късно при атлантите, а по-късно и в нашата раса. В подобен случай е естествено да приемем, че родът Дуло има „ възвишен “ генезис. Представителите от рода Дуло са изглеждали като богове и са били одобрявани като такива от тогавашните човешки същества.
Защо ние през днешния ден не сме като тях, нали българите сме техни наследници?

Отговорът на този въпрос е дълъг и стартира от най-дълбока античност. Български владетелски родове (от рода Дуло и др.) са създавали и управлявали големи империи и страни. Позитивната страна на този развой е, че български хански родове са умеели да провеждат добре страна. Всеки обособен гражданин е знаел своето място, отговорности и отговорност и се е гордеел с принадлежността си към своята страна. Практически тези владетели са нямали противници, само че евентуално са нарушили някои Космически закономерности посредством „ Силата “, с която са разполагали (им е била предоставена). На избран стадий се стига до разделяне, фикс идея за великолепие, опълчване.

А някои от тези български владетели са се стремили да потвърдят своето „ великолепие “ на първо място пред българската страна, от която са произлезли и са въвличали във военни дейности големи маси хора. Противопоставянето сред български владетели в древността евентуално е една от главните аргументи, от които произтича актуалното ни „ проваляне “. Например по този начин наречените хуни, възглавявани от Атила от рода Дуло, унищожават боспорските градове и унищожават Боспорското царство, ръководено в това време от владетели от същия жанр Дуло.

Причиняват големи премеждия на хората, населявали огромни европейски територии, през които са прекосявали. И оттогава е останало това разбиране „ хуни “ като маса (тълпа), която унищожава всичко по своя път. Друг образец е опълчването сред страни, ръководени от разнообразни български владетелски родове. Например монголите, ръководени от Чингизхан от рода Дуло, водят продължителни войни с Волжка България. Внукът на Чингизхан – Бату (Батый), завладява и унищожава Волжка България, евентуално ръководена тогава от различен български владетелски род; минава през Киевска Рус, ръководена от Рюриковичи от рода Дуло и продължава към Западна Европа.

Искате да кажете, че през днешния ден ние изплащаме греховете на античните си предшественици?

Не единствено. Поредното съществено струпване на карма – на причина и разследване, евентуално се продължава при Борис І, който под натиска на Византия приема догматичното гръцко християнство. За да резервира властта си, избива 52 български владетелски рода. Тези събития, може би и преследването на богомили са „ преляли чашата на ориста “ и са отключили изплащането на насъбраната карма при българите посредством страдалчество. Продължаващо струпване на карма следим след Освобождението през 1878 година до през днешния ден посредством острото опълчване сред политици и властимащи в България на първо място в полза на непознати сили.

Доколкото разбирам, настоящето състояние на българите в личната ни страна е резултат от „ Его “ на предците ни, а и от сегашни неточности?

Да, по този начин е. Българите в древността са били толкоз проведени и мощни, че всъщност не са имали почтени съперници. И това евентуално е породило в някои от тях възприятие за предимство над другите. Следват искания за великолепие и властване, и произлизащото от това – опълчване, струпване на карма от нашите предшественици, резултат от която е нашето модерно „ проваляне “ и погашение на насъбраната карма посредством страдалчество.

Българите, поданици на мощната страна в предишното, са били горди с принадлежността си към нея, само че евентуално при някои от тях гордостта е минала в пренебрежителност. Това ни съмнение се основава на последвалите събития, като „ смачкване “, „ изкривяване “ на българската горделивост – в продължение на близо 500 години българите сме били тотално обезправени.

Отвлекат ти момичето за пазара на плебеи – няма на кого да се оплачеш; отвлекат ти момчето за еничар – няма на кого да се оплачеш; да не приказваме за изнасилвания, убийства, принудително ислямизиране и други – няма на кого да се оплачеш – потомство след потомство – към 20-25 генерации – мощна обществена преса. Освен това съвсем всяка една от актуалните страни, включително и по този начин наречените Велики сили, е заимствала елементи от българската история, абсолютизирала ги е и в този момент с горделивост декларира: „ Вижте какъв брой е велика нашата история “. И в този момент те избират българите да изчезнат, с цел да остане тяхната фалшифицирана „ велика “ история. Една неистина, повторена хиляди пъти, стартира да наподобява на истина, само че тя в никакъв случай не може да стане истинна.

Дайте образци, докажете, че сте прав за това, което твърдите.

Нека да уточним – аз не потвърждавам, аз показвам/онагледявам посредством знаците на българите. Могат да бъдат посочени доста образци. Например да погледнем към Франция, която се смята за една от „ Великите сили “. Би ли се съгласила тази Франция да признае, че първата й държавност е основана от български владетели от рода Дуло – Меровей и неговите наследници – меровингите. Че през всичките към 1500 години по-късно французите са употребявали български троични знаци; че актуалната френска горделивост – колите ситроен и рено са с емблеми от знаци на българите.

Вероятно такива като Франция ще не престават да притискат България и ще търсят недостатъци на българите. Натискът за заличаване на българите и българската държавност върви по няколко посоки. От една страна, посредством разгонване на българите от България – напусналите България към този момент надвишават 1,5-2 милиона, само че точната им цифра не е известна. Чрез поддържане на равнище на последна беднотия за основна част от българите, изключително за пенсионерите. Чрез физическо заличаване на останалите българи в България посредством очистване на системите на опазване на здравето, обучение, просвета.

Има ли светлина в тунела?

Винаги има. Има и още нещо – територията на България е неповторима на планетата Земя с неповторима и мощна положителна енергетика. Много се стремят към придобиване на нашата територия. И защото от дълго време е отминало времето за военно завземане на непозната територия, открито е „ спокойно “ решение на казуса посредством заличаване на българите, т. е. нужна им е България, само че без българите.

Вие оптимист или черноглед сте по този въпрос?

Нашата най-голяма мощ е духовносттта. Каквото и да се случи в веществен проект, нея постоянно ще я има. Значи и българите, тъй като те са в основата на човешката цивилизация. Ние, българите, е належащо да осъзнаем, че не би следвало да преглеждаме актуалното си положение на страдалчество като неволя, а като път и отговорност за осмисляне и превъзмогване на минали дейности, които са ни довели до това ни положение. И с достолепие да осъзнаем и преодолеем актуалното си положение.

В момента господства тотално фалшифицирана история за нас. И тази имитация е била ориентирана на първо място против българите, които са в основата на човешкото общество. И тази имитация е осъществена и продължава да господства с помощта на представителите от разнообразни страни. И всичко това ще продължава, до момента в който схванат, че българите не ги заплашват, а ще ги избавят в идния преход.

Има и още нещо: мога да покажа, че историята на българите стартира най-малко от обикновените частици – ние сме артикул на Космическо направление, което има материално проявяване най-малко от 13-14 милиарда години. Защото топологията на обикновените частици има същите знаци, които българите употребяват най-малко от преди осем хиляди години на актуалната територия на България, същите знаци след към шест хиляди години виждаме в Плиска и в Преслав, и в този момент в актуалната българска бродерия/vsekiden.com
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР