Г-н Терзиев, оттеглете се, въпрос на морал е!“ С тези

...
Г-н Терзиев, оттеглете се, въпрос на морал е!“ С тези
Коментари Харесай

„БОЕЦ“ към Васил Терзиев: Оттеглете се, въпрос на морал е!

„ Г-н Терзиев, оттеглете се, въпрос на морал е! “

С тези думи от гражданско придвижване „ БОЕЦ “ още веднъж прикани Васил Терзиев да отдръпна кандидатурата си за кмет на София. Той бе повдигнат публично от „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Спаси София “ в края на месец юни.

От „ БОЕЦ “ припомнят, че негов чичо е Павел Терзиев от 06 Управление на ДС-МВР е офицерът-ръководител на сътрудник „ Любомир “ — съдията Тодор Енчев Тодоров от Конституционния съд /КС/. Той е един от седемте съдии, с чийто глас бяха анулирани лустрационните текстове в Закона за администрацията, оповестен в Държавен вестник, бр. 130 от 5 ноември 1998 година Тези текстове в никакъв случай не влязоха в действие , защото Конституционен съд ги анулира със свое Решение № 2/21.01.1999 година, оповестено в Държавен вестник, бр. 8 от 1999 година

„ БОЕЦ “ разгласява видеообръщение , в което Георги Георгиев прикани Васил Терзиев да се отдръпна.

„ Павел Терзиев и неговия се сътрудник Любомир убиха лустрацията в България, а неслучилата се луистрация докара до неслучилия се преход. Доведе до това 2 млн. българи да изоставен родината си, а България да се трансформира в най-бедната и корумпирана страна, до чудовищна липса на правдивост и безотговорност на крадците.

Затова през днешния ден милиони българи не гласоподават, тъй като не имат вяра, че нещо може да се промени. Защото виждат от осем десетилетия насам едни и същи кланове и семейства се трансфораха в династии и се въртят начелото на властта “.

От „ БОЕЦ “ прецизират, че Васил Терзиев не носи отговорност за делата на чичо си , само че я носи за постъпките си, отговаряйки пред личната си съвест и работи съгласно личния си морал .

Гражданското придвижване го приканва да даде опция на демократичната общественост в столицата да си поеме свободно въздух и да излъчи собствен о бединяващ претендент , с престиж и визитка, каквито гласоподаватели заслужават.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР