Г-н Стрийтинг обеща да разтърси NHS и обществеността от самодоволство“

...
Г-н Стрийтинг обеща да разтърси NHS и обществеността от самодоволство“
Коментари Харесай

Уес Стрийтинг от лейбъристите твърди, че NHS „разточително“ използва зимните кризи като извинение за пари

Г-н Стрийтинг даде обещание да „ раздруса NHS и обществеността от блаженство “ по отношение на английското опазване на здравето, като даде обещание да върне системата на фамилни лекари като част от широкообхватните промени на лейбъристите.

„ Мисля, че хората, работещи в NHS, и пациентите, употребяващи NHS, могат да видят образци за разточителство и неефективност “, сподели той пред Sunday Times при посещаване в Сингапур.

И в откровена офанзива против шефовете на здравните служби господин Стрийтинг добави: „ Не мисля, че е задоволително добре NHS да употребява всяка зимна рецесия и всяко предизвикателство, пред което е изправена, като опрощение да желае повече пари. ”

Главният началник сподели, че NHS „ не е обект на злоба на света, тя не дава качеството на грижите, които всеки от нас желае, и в случай че не се промени, няма да оцелее. ”

Водещият деятел на NHS доктор Рейчъл Кларк отвърна на господин Стрийтинг – упрекна го в „ много намерено и съзнателно подкопаване на публичното доверие в NHS “. услугата „ употребявани “ кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР