Г-н съдия, не издържам, затворена съм в един квадратен метър.

...
Г-н съдия, не издържам, затворена съм в един квадратен метър.
Коментари Харесай

Задържаната банкерка: Не издържам в килия метър на метър

Г-н арбитър, не устоявам, затворена съм в един квадратен метър. Допреди една седмица бях сполучлив финансов шеф, не съм била наказвана. Изведнъж се озовах в една кутийка метър на метър. Стоиш затворен и не можеш да схванеш какво се случва. Страшно е. Дори с юриста си не мога да приказвам съответно. Не желая да тичам, в случай че желаех можех да го направя, Моля единствено за домакински арест, в случай че би трябвало дано по 100 пъти ме ревизират. С тези думи мощно смутена арестуваната банкерка от Нова Загора Биляна Манчева се обърна към Бургаския апелативен съд, където тече делото й за мярката за неотклонение.

За следващ път Манчева даде обещание да продължи да спомага на проверяващите. Според нейния юрист Донев, в ареста имало серопозитивни, заболели от хепатит, а изискванията били безчовечен, а арестантите не се извеждали на полагащата се едночасова разходка.

Адвокатът съобщи, че по делото към момента няма никакви документи, на които да стои автограф на банкерката, упрекната в заграбване на над 440 хиляди лв.. Според прокуратурата обаче, Манчева е теглила сумите от дебитни карти на клиенти, употребила е и други способи, при които не е било належащо да подписва документи.

В залата прокурор Красимира Кателиева съобщи, че в случай че бъде пусната банкерката може да повлияе на очевидци по делото като към този момент имало сигнал от един от тях за сходни дейности.

Родителите на Биляна, които участват на съвещанието са в потрес и отхвърлят да одобряват, че щерка им е причинител на закононарушението в което е упрекната. Съдът ще се произнесе в 15:15 /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР