Г-н Рийс-Мог се бори да защити наследството си, но твърди,

...
Г-н Рийс-Мог се бори да защити наследството си, но твърди,
Коментари Харесай

Отчаяна молба на Рийс-Мог да защити „безсрамните“ почести на Тръсс въпреки само 49 дни в номер 10

Г-н Рийс-Мог се бори да отбрани наследството си, само че твърди, че е политическа традиция да облива тези, „ близки до държавното управление “ ” с награди.

Позорният някогашен министър председател – изпъден от личната си партия след мини-бюджетното крушение – даде състезание на шефа на акцията за гласоподаване за овакантяване Матю Елиът и донора на торите в поддръжка на Brexit Джон Мойнихан.

Списъкът й с почести за овакантяване беше избран като „ пестник в лицето “ от лейбъристите, до момента в който Libs Dems го описаха като „ нахален “, а участниците в акцията приканиха за промяна на „ гнилата “ система за състезание.

Но сър Джейкъб – отдаден в рицар като част от спорните почести за оставката на Борис Джонсън – отбрани правото на госпожа Тръс да раздава гонгове в програмата Today на BBC Radio 4.

Той цитира хода на сър Робърт Уолпол при започване на 18 век за разширение системата на почестите за по-добро възнаграждаване на политическите съдружници – с аргумента, че това е традиция, „ основателно основана н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР