Г-н Рашков е част от предизборния процес и неговото участие

...
Г-н Рашков е част от предизборния процес и неговото участие
Коментари Харесай

Дончев: Понасяме вреда от изказванията на Бойко Рашков

„ Г-н Рашков е част от предизборния развой и неговото присъединяване в фокусирано върху това да навреди главно на нас. Понасяме щета от изявленията му. “ Това разгласи в ефира на bTV заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в коментар за служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

„ Това не е единственото негово изказване, което досега не е потвърдено “, разгласи още той и напомни за изказванията за подслушваните български жители от по-рано през годината. По думите му все още няма ясно доказателство кой кого е подслушвал.

Дончев отхвърли ГЕРБ да купува гласове на изборите и разяснява, че от близо година има „ перманентна “ предизборна акция. „ Президентът е момента е едноличен стопанин на всички служби “, разгласи още той.

„ Тримата съществени кандидати за продобиване на президентските избори следват еднакъв формат – претендент, подсилен от предприемчив комитет, подсилен от една или повече партии. Причините са повече от една. Първо, подобен е форматът, когато настоящият работи с предприемчив комитет, пробва се да си издигне надпартийната обстановка, в тази среда доста мъчно се работи с партиен претендент. По-дълбоката концептуална причина е друга – един партиен претендент ненужно би партизирал вота “, счита Дончев и добави, че когато става дума за президентски избори, най-малка потребност има от това.

Според него има задоволително разграничителни линии сред обществото. „ В положителното остаряло време това беше чисто политическа борба, имаме случаи, където даже ръководител на партия, господин Първанов, взе участие почтено в изборите, взе участие в тежка предизборна конкуренция и стана президент. Само че, публичните упования и конституционният план по връзки на президента е първия ден, в който се закълне, той да се стерилизира от позиция на политическите страсти “, разяснява още зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР