Г-н Орлов обеща да продължи работата си по правата на

...
Г-н Орлов обеща да продължи работата си по правата на
Коментари Харесай

Олег Орлов: Русия хвърля в затвора носителя на Нобелова награда за мир за „многократно критикуване на въоръжените сили“

Г-н Орлов даде обещание да продължи работата си по правата на индивида в страната, като организира единични пикети против войната и продължава да приказва против съветската страна които той оприличи на режимите на Франко, Салазар или Мусолини.

Сега, на 70 години, той е вкаран в пандиза за две години и половина за хипотетично „ неведнъж “ критикуване на въоръжените сили.

В заключителното си слово в съда в Москва господин Орлов сподели, че не съжалява и не се разкайва. Той разказа правосъдния развой като кафкиански, „ парадокс и робия, облечени като официално придържане към някакви псевдо-правови процедури “.

Що се отнася до работещите в правната и административната администрация на страната, той имаше това да каже. „ Техните деца или внуци ще се срамят да приказват къде са работили бащите, майките им, дядовците и бабите им и какво са правили. Същото ще се случи и с тези, които, изпълнявайки заповеди, правят закононарушения в Украйна. Според мен това е най-лошото наказване. И то е неизбежно. "


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР