Г-н Марлс каза, че HMAS Toowoomba е спрял, докато е

...
Г-н Марлс каза, че HMAS Toowoomba е спрял, докато е
Коментари Харесай

Австралия съобщава, че водолази са били ранени от сонарни импулси на китайския флот

Г-н Марлс сподели, че HMAS Toowoomba е спрял, до момента в който е бил в интернационалните води във вторник в изключителната икономическа зона на Япония, откакто рибарските мрежи са се закачили за витлата му.

Помагаше на Организация на обединените нации да наложи наказания в района.

Той сподели: „ Докато течеха водолазни интервенции, унищожител PLA-N (DDG-139), настоящ наоколо, се затвори към HMAS Тувумба.

„ Тувумба още веднъж уведоми разрушителя PLA-N, че се организират интервенции по гмуркане, и изиска корабът да се пази.

„ Въпреки потвърждението на връзката на Тувумба, китайският транспортен съд се приближи на Скоро по-късно беше намерено, че работи със своя инсталиран на корпуса сонар по метод, който съставлява риск за сигурността на австралийските водолази, които бяха принудени да излязат от водата.

Радиоводещият в Сидни Роман Бучаски изчезва по време на рибарски поход в Куинсланд във води, гъмжащи от крокодили

" Водолазите са получили леки пострадвания, евентуално заради това, че са били подложени на сонарните импулси от китайския унищожител. „

Сонарът употребява звукови талази, с цел да получи изображение на протичащото се във водата.

Когато се употребява на високи равнища, може да аргументи зашеметяване и в някои случаи увреждане на органи. Sky News на борда на самолетоносачи на Военноморски сили на Съединени американски щати

Прочетете още:

Опозиционният политик Джеймс Патерсън сподели, че случаят е станал, откакто министър председателят посети Китай, с цел да построи по-тесни връзки.

„ От една страна, Китай споделя, че желае по-добри връзки с Австралия, а въпреки това подхваща рискови маневри, които излагат на риск сигурността на австралийския личен състав “, сподели той пред кореспонденти.

p> Китай не отговори незабавно на обвиняванията.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР