- Г-н Костадинов,как ще коментирате решението на Общинския съвет във

...
- Г-н Костадинов,как ще коментирате решението на Общинския съвет във
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Брутална далавера за 43 млн. във Варна, ”гениална” схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ

- Г-н Костадинов,как ще коментирате решението на Общинския съвет във Варна преди седмица да дадат 43 млн. лева за имот на Гергов?
- Общинските съветници от ГЕРБ и Движение за права и свободи във Варна гласоподаваха брутална спекулация - взеха решение да дадат 43 млл лева за имот, който не коства и 1 млн. Но това е одобрена европейска процедура на Гражданите за европейско развиване на България - от повече от година ГЕРБ строи във Варна бул., чиято цена на километър към този момент доближава 40 млн лева (с компенсациите на притежателите на парцели по трасето), до момента в който в действителност действителната му стойност не надвишава 3 млн на км (без обезщетенията). Крайният резултат от незаконните дейности на крадците от ГЕРБ е още по-интересен - все още вместо да строят бул., те строят... мочур.

- Историята с Дупката не е от през вчерашния ден. В тази договорка са забъркани имената на Георги Гергов и Делян Пеевски. Хвърлете повече светлина по въпроса?
- Преди малко Общинският съвет на Варна гласоподава брутално незаконна договорка. За 43 млн лева общината, командвана към този момент десета година от ГЕРБ, задейства процедура по закупуване на имот от 2,5 дка в центъра на града, прочут като Дупката. Ние варненците назоваваме това място Дупката, тъй като от 35 години това е една дупка, дълбока 4 метра. Почнаха по времето на комунизма да строят варненски ЦУМ, обаче откриха остатъци от античния Одесос и стопираха градежа. Впоследствие комунизмът падна, а Дупката по неведоми незаконни пътища стана благосъстоятелност на Гергов. Тези дни се оказа, че Гергов, очевидно изплашен да не го сполети ориста на други по-незначителни почтени и честни български капиталисти, е решил да си продава бизнеса. Отишъл при Пеевски, който измислил гениална скица - страната, община Варна и община Пловдив купуват три от четирите актива на Гергов (ЦУМ, Пловдивския панаир и Дупката), а четвъртият, курорта "Слънчев ден " остава непосредствено за Пеефски. Стойността на първите три актива се завишава, с цел да покрият и сметката за четвъртия, който остава за Пеевски без последният да заплати и една стотинка. Всички са удовлетворени - Гергов си получава парите и се пенсионира умерено, Пеевски получава курорт без пари, общините получават активи, платени с парите на страната, а страната, в лицето на ГЕРБ и Обединените помияри получава цялостна поддръжка от Движение за права и свободи за кворума в Народното събрание и гласуването на значимите закони до края на годината.

- Всъщност всички се облажват, а народът и жителите отново остават с пръст в устата?
- Прецакани сме единствено ние жителите, само че пък като виждам какъв брой доста хора гласоподават за ГЕРБ и помияро-патриотите, очевидно болшинството от българските жители умира от наслаждение да бъде грабено, изнасилвано и убивано ден след ден. А, и да не не помни - действителната стойност на имота от 2,5 дка е не повече от 1 млн лева Даже и това е доста, предвид на археологията под него, която ще блокира всевъзможни строителни планове на който и да било за каквото и да било. Там и дървена външна тоалетна няма да може да се сглоби. Така че честито, гласоподаватели на ГЕРБ и Обединените помияри, вашите избраници ще ви купят с вашите пари нещо, което коства 1 млн, като дадат за него 43 млн лева И да почерпите!

Въпросите зададе: Красен Бучков, Фрог нюз
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР