Г-н Къмингс по-късно потвърди срещите през декември 2022 г. и

...
Г-н Къмингс по-късно потвърди срещите през декември 2022 г. и
Коментари Харесай

Призиви за разследване на „сенчести опити за връщане на Доминик Къмингс“

Г-н Къмингс по-късно удостовери срещите през декември 2022 година и юли 2023 година в обява в блог, потвърждавайки, че е отхвърлил предложение да „ работи скрито “ за господин Сунак.

Но до момента в който източник номер 10 не отхвърли полемиките да са се състояли, те твърдяха, че „ не е препоръчана работа “.

Лейбъристите подлагаха на критика премиера, че „ скрито моли господин Барнард Касъл да ръководи Даунинг стрийт още веднъж ", заявявайки, че това демонстрира, че той е " без хрумвания и е прекомерно слаб, с цел да измисли свои лични ".

Сега либерал-демократите са отишли ​​крачка по-далеч, заявявайки срещите с господин Къмингс не е бил записан в декларациите за бистрота на господин Сунак – макар условието на министерския кодекс да се записват всички срещи, на които се разискват публични каузи.

Призовавайки за публично следствие, основният бич на партията Уенди Чембърлейн сподели, че има е „ очевидно нарушаване на министерския кодекс “, добавяйки: „ Тези сенчести опити да се върне Къмингс през задната врата би трябвало да бъдат деликатно п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР