Г-н Иванов трябва да разбере следното нещо – наше право

...
Г-н Иванов трябва да разбере следното нещо – наше право
Коментари Харесай

Делян Пеевски : Най-малкото Христо Иванов може да бъде съдник. Умнокрасивите не могат да ни налагат нищо!

„ Г-н Иванов би трябвало да разбере следното нещо – наше право е да решаваме кой взе участие в комисията и в случай че желаят да вършат конституционна промяна, по този начин ще бъде. Те не могат да бъдат морални съдници на който и да било “, разяснява депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.  " Трябва да има нов публичен контракт и всички хора, които представляваме, да бъдат еднообразно уважавани. Няма по-умни и по-глупави гласоподаватели, по-добри и по-лоши, по-красиви или по-грозни, което се пробват умнокрасивите, както сами се дефинират, да ни го постановат ", съобщи още Делян Пеевски, представен от " Епицентър ".

По-рано през днешния ден в декларацията от името на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ по отношение на избора на Делян Пеевски за член на Комисията за по конституционни въпроси в Народното събрание, съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов прикани да си дадат няколко дни малко да се успокоят, другата седмица да проведат още един кръг съвещания и да предложат реконструиране на комисията.

В отговор на декларацията на ПП-ДБ Делян Пеевски сподели, че в предишното има доста случаи, които демонстрират, че те не могат да бъдат морални съдници. " Най-малкото господин Христо Иванов може да бъде съдник на мен или на някой и той го знае доста добре ", съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

Проектът на Движение за права и свободи за конституционни промени, препоръчан преди година и половина, през днешния ден е оповестен на уеб страницата на Движението. Предложенията на ДПС включват делене на Висшия правосъден съвет на два висши съвета - на съдиите и на прокурорите от по 13 души, и основният прокурор да е единствено с методическа функционалност, осведомят от пресцентъра на Движението. 

Инфо: Българска телеграфна агенция, " Епицентър "

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР