-Г-н Гаел Бонел Санчес, преди две седмици отворихте ексклузивен нощен

...
-Г-н Гаел Бонел Санчес, преди две седмици отворихте ексклузивен нощен
Коментари Харесай

Гаел Бонел Санчес: Направих клуб в стил Тим Бъртън

-Г-н Гаел Бонел Санчес, преди две седмици отворихте извънреден нощен клуб. Как ви хрумна концепцията за „ The Miliarder Club ”? 
-Идеята ми хрупна последователно и то от мои другари и бизнес сътрудници от целия свят, които ми идват на посетители в България. Те желаят да вървим на дискотека и да се забавляваме, което е напълно обикновено. Но аз имам уговорката да се грижа за тях, както те го вършат когато им отида на посетители. И когато дойдат постоянно поражда въпросът къде да ги заведа. В София има доста хубави клубове. От друга страна, аз съм кино продуцент и знам, че като свършим фотоси на даден филм, с екипа желаеме да отидем и да се забавляваме. И въпросът още веднъж е същият – къде да отидем. Затова взех решение да помисля върху концепцията да направя нещо като скрито място, прикрито от светлините на прожекторите и не всеки да може да има достъп до него. Да основа нещо като общество. Да събера разнообразни хора, които да могат да разискват своите бизнес инициативи там и да обменят опит и хрумвания. 

-Каква е концепцията на клуба? 

-Концепцията на клуба е да се влиза с членска карта. Но аз взех решение да дам опция на всеки, който желае да пристигна и да се забавлява, да има тази опция с ангажимента, обаче, че притежателите на членски карти ще влизат с приоритет постоянно. Клубът е дребен, потенциалът му е най-много 90 души и тряба да има въпреки всичко някакъв асортимент на гостите. Концепцията е да сътвори едно общество, което да се забавлява. Засега е отворено единствено в петък, по този начин взех решение, с цел да можем да вършим по едно огромно празненство седмично. Не желая да се втурвам и да подтиквам нещата, тъй като този клуб е огромно мое наслаждение. Отворено е от 23 ч до 5 ч, среща се в СПА хотел „ Драгалевци “. В някои от петъцитe сме решили да вършим модерно празненство с модели. Предвиждаме да създадем и кино празненство, което ще бъде много забавно.

-Дизайнерите на „ Ню Бояна Филм “ са ви помогнали с построяването на декорите. В средата на клубa има голямо дърво баобаб, това ли е най-скъпият фон вътре?
-Гордея се с тази част. Първоначално мястото беше много запуснато и трябваше доста въображение, с цел да го превърнем в това, което е в този момент. Буквално го преобразихме от А до Я, тъй като искахме друга атмосфера и се чудех какво ни би трябвало, с цел да я създадем. Знам, че кристалните черепи носят шанс на този, който ги откри. Затова и започнах да мисля в тази посока – да сложим черепи. Докато върших изследване, видях място в Ню Йорк с сходни златни черепи. Вдъхнових се, само че това не беше достатъчнo, тъй като желаех да прибавя нещо от себе си. А какво по-добро от това да има златно, което да илюстира електричеството. Барът ни е подобен. Всичко е в злато. Но това не беше задоволително, тъй като не желаех нещо вулгарно. Исках атмосфера в жанр Тим Бъртън, да бъде магическо. Така и пристигна концепцията да направя детайли, които нямат нищо общо между тях. И най-после като видиш всичко дружно да си кажеш „ уау “. Затова взех решение да сложа дърво по средата. Имаме черепи и дърво на живота, каквото е баобаб. То носи шанс, магическо е, и концепцията ми е да носи шанс на хората, които идват в клуба. Чудесно е, че всичко, което имах в главата, успяхме да го създадем. Бих желал да благодаря на екипа на „ Ню Бояна Филм “ а помощта. Те са същински експерти и си свършиха работата съвършено. 

-Вие произвеждате и най-ексклузивната водка с хайвер в света, а една от бутилките е тук в София в клуба. Поръчвал ли си е към този момент някой от нея? 

-Аз в действителност се гордея с тази водка от хайвер, тъй като Almas Vodka в действителност е извънредна. Другата ми линия – Black G, се създава и дестилира в Пловдив, което също е мотив за горделивост, тъй като може да бъде пробвана от доста хора. Колкото до въпроса дали някой си я е поръчвал – към момента не. Все отново сме работили едвам два петъка. Но фактът, че водката е тук и притегля погледите е на разположение, тъй като всички желаят да се снимат с нея и да прегледат бутилката й. Аз в действителност не желая да подтиквам нещата с клуба за единствено да спечелвам. Дори никой да не я поръча, това не е проблем за мен. Ако хората са щастливи и прочувствени, тогава и аз ще бъда. 

-Вие сте от Франция, само че сте избрал да живеете и да работите в България. Защо решихте да инвестирате парите си в нашата страна? 

-Да, аз съм франзуцин и пребивавам в България. Мои другари ме посъветаха да дойда тук, с цел да снима първия си филм. Аз ги послушах и се влюбих в страната ви по доста разнообразни аргументи. Много младежи ме питат - „ Защо България, ние желаеме да се махнем, а ти идваш тук “. Аз имам опция да пребивавам на доста места по света, само че избрах да съм тук. Много от вас не знаят, може би, само че България е една от страните, където е най-изгодно да се вършат филми. „ Ню Бояна Филм Студио “ е едно от най-хубавите в света, което значи, че тук идват големи интернационалните продукции на „ Милениум филмс “ - една от най-големите самостоятелни компании. “Ню Бояна ” е като семейство за мен. В България има данъчни облекчения и такси, които са добре за бизнеса. В България се чувстваш свободен, по този начин не можеш да се чувстваш в доста други страни. Всички тези неща ме задържат тук. Но това не значи, че съм в София от самото начало. Около 6-7 месеца съм тук, по-късно се местя и отново се връщам. Това не е обичаната ми част, само че се постанова. Затова и взех решение да влагам във вашата страна, която в действителност е нашата страна. Аз не желая да има разделяне сред нас. Аз чувствам България като своя страна. 

-Какво най-вече ви харесва тук? 

-Вече отговорих, само че забравих да загатна и природата. Тя е прелестна. Междудругото и природата във Франция е хубава. Не бих могъл да кажа, коя е по-хубава и не е редно. Различно е, само че хубавво и на двете места. В България има и хубава атмосфера, макар компликациите и културата, с някои аспекти от която ми е мъчно да привикна. Но отвън това, всичко е положително. 

-Наскоро публикувахте фотография в персоналния си Инстаграм, с която казвате, че предсои нешо огромно. Бихте ли раказал малко повече? 

-Този план е обвързван с космоса и ще промени живота ми. През цялото време съм поемал по-луксозни и извънредни, в случай че мога да се изрзя по този начин, направления. Но не това е моят път и не по тази причина съм тук. Бих бил горделив, в случай че в живота си направя нещо, което не е за характерна аудитория, а за всеки. Да предложа нова опция за хората. Новият ми план е тъкмо за това. Той е обвързван с тялото и науката. Досега постоянно съм създавал нещо извънредно, което по-късно съм продавал и съм прекосявал на идващото. Сега ще бъде друго. Ще събера всичко, с което съм се занимавал до момента и ще го видоизменявам в нещо за всеки. Не мога да издам повече, само че доста скоро ще стане ясно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР