”Г-н Борисов се превърна в ходещо студио на ”Балкантон”, слушат

...
”Г-н Борисов се превърна в ходещо студио на ”Балкантон”, слушат
Коментари Харесай

Румен Гечев: Бойко Борисов се превърна в ходещо студио на ”Балкантон”, а къде е Мата Хари?

”Г-н Борисов се трансформира в ходещо студио на ”Балкантон”, слушат го в Банкя, предават го от спътник, слуша го Си Ен Ен, какво става тука продължи Гечев. Вместо да търсят под вола теле Къде е Мата Хари? Как се споделя тя? Кой е единният ѝ цивилен номер? Защо не е в Следствието? Къде са парите от чекмеджето - аз се интересувам? Укриването на закононарушение е закононарушение, основният прокурор и следствието ще би трябвало да дават отговор, това не е опасност ", съобщи депутатът Румен Гечев пред Българска национална телевизия.
По тематиката „ стопанска система “ и изказванията, че имаме най-нисък бюджетен недостиг, социалистът отговори, че на никое място по света не се вършат изводи от бюджетния недостиг на една страна. По думите му в цяла Европа държавните управления са подхванали навременни, точни ограничения, нараснали са разноските си за заети, незаети, интелигенция, дребен бизнес. Обаче ограниченията в България са към и 1 % от Брутният вътрешен продукт. А държавните управления в Европа са заделили сред 4-7 %.
„ Ниският бюджетен недостиг значи, че българското държавно управление е отделило минимум средства за подкрепяне на българските жители “, изясни Гечев.
Социалистът разяснява и процесите в Българска социалистическа партия: „ Дошъл е моментът, в който би трябвало да се разделим с хората, които са подвластни от властта. Няма значение кой е във властта, ти предаваш личната си партия, в случай че се заиграваш. Това, че избрани представители играят с ГЕРБ се случва пред очите на цялата българска общност. Наш дълг е да вземем решение, с цел да не носим тези големи тежести на партията на идните избори “. Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Румен Гечев по Българска национална телевизия. Депутатът направи коментара във връзка проблема „ Гергов “ и посочи, че пловдивския предприемач е имал многократни изявления по какъв начин Българска социалистическа партия би трябвало да подкрепя ГЕРБ в спешни обстановки, в случай, че левицата е единствената опозиционна партия в Народното събрание.
„ Публична загадка е историята с тъй наречените „ дупка “ във Варна, която донесе над 40 милиона лв. на нейния притежател господин Георги Гергов. Освен това въртенето на „ финансови акули “ към Българската банка за развиване, където няколко определени юнаци получават заеми в десетки милиони левове, вместо парите да отидат за дребните и междинни компании, измежду които също са компании на Георги Гергов “, подчертава още проф. Гечев.
„ Не може Българска социалистическа партия в град Пловдив да е пета политическа мощ. Кой е крив и кой е прав ще проличи на парламентарните избори, където съм сигурен, че резултатите на Българска социалистическа партия ще бъдат по-добри. Да забележим резултатите на Българска социалистическа партия в Пловдив през 2012 и 2016 година Като съпоставим резултатите, ще забележим, че тази политика на отърсването на Българска социалистическа партия от такива хора, които имат зависимости от властта, дават позитивни резултати “, безапелационен бе социалистът.
Професорът напомни, че някои от членовете на Българска социалистическа партия са казвали, че антикризсните ограничения на държавно управление ще проработят, те обаче по думите на професора са покруса и от левицата са предупреждавали неведнъж, че те няма да проработят.
Относно напусналите ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ народни представители, проф. Гечев акцентира, че след напускането си те са подкрепяли оферти на ръководещите и по тази причина за Българска социалистическа партия е по-добре да се отърве от такива хора, които работят с властта.
Относно идните парламентарни избори Гечев разяснява: “Въпросът не е дали Корнелия Нинова ще завоюва или ще загуби. Въпросът е дали българското общество ще може да се отърве от шайката на Бойко Борисов. Българска социалистическа партия не е лидерска партия, тя има мощни функциониращи групови органи. Българска социалистическа партия е единствената опозиционна партия н България. От успеха на Българска социалистическа партия на парламентарните избори ще зависи дали ще се осъществен желанията на българското общество, което това лято излезе на улиците и изиска смяна в политическата система на България “.
В Българска социалистическа партия няма напрежения в партийните организации и регионални препоръки, безапелационен бе проф. Гечев. Според него дейностите на управлението и груповите органи на Българска социалистическа партия се одобряват позитивно от множеството членове на партията. Именно поради това политическите съперници на левицата ще се опитат да спрат стремежа към победа на Българска социалистическа партия на идните избори посредством основаване на измислени кавги и опити за внасяне на разделяне сред Българска социалистическа партия и президента Румен Радев.
„ Управляващите са изнервени. Във футбола най-вече травми и нарушавания се вършат на тима, който играе добре. Нормално е да има интерес към Българска социалистическа партия, тъй като Българска социалистическа партия ще бъде флагманът, който ще смъкна ръководещите от власт. Българска социалистическа партия е естественият център на съпротивата против ГЕРБ и е напълно естествено да поведе обединението след изборите “, акцентира проф. Гечев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР