Г-н Борисов, „От тук, до края на света“ цялата власт

...
Г-н Борисов, „От тук, до края на света“ цялата власт
Коментари Харесай

Беновска: Г-н Борисов, цялата власт е Ваша! Корнелия уби БСП!

Г-н Борисов, „ От тук, до края на света “ цялата власт е Ваша! Корнелия умъртви Българска социалистическа партия! Това е декларира журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „ Беновска пита” по Телевизия „ Канал 3” и Радио „ К2”, оповестиха от екипа на предаването.

Със заклинанието от „ Кръстникът “: „ Върнах се! “ Корнелия Нинова умъртви Българска социалистическа партия, като си скъса оставката. Бойко Борисов, за 60-ия му празник, получи, декориран с Кор-/Д/Н/-елка натрупа на Българска социалистическа партия и успехите на всички избори. У Борисов към този момент е цялата власт „ От тук до края на света! “ - както се пееше в емблемата на Българска социалистическа партия, „ На всеки километър “, от Ламбо - иконата на Българска социалистическа партия, използван като носна кърпичка от „ Корнелиите “ в Българска социалистическа партия и придворните ѝ „ Мадам “- медии.

„ Спри, не си отивай, ще ни бъде тъжно “, Корнелия…припяха в НДК баладата на Васил Найденов „ илотите “ на Нинова в Българска социалистическа партия. И разиграха сюжета на 40-годишната „ Адаптация “ – филм- драма. В който се споделя за едно душевно болно момиче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР