„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без

...
„Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Защо Ви е страх от КТБ?

„ Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ излиза наяве, че без да Ви е грижа за парите на хората, единственото, което желаете, са оставки, т.е. гоните единствено персоналния си и тяснопартиен интерес”. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в отговор на премиера.

По думите й слуховете приказват разнообразни неща за банкрута на КТБ и единственото публично, институционализирано решение е отчетът на Специализираната прокуратура. Тя акцентира, че там се приказва за облагодетелствани политици. „ От какво Ви е боязън този лист да се разгласява? Да не би да сте вътре?”, пита водачът на Българска социалистическа партия.

„ Що се отнася до президентските избори, че не съм се явила - дадох Ви 24 часа да се кандидатирате и незабавно се изправях против вас. Да, но не. Страх лозе пази”, написа още тя.

По тематиката за самостоятелния орган за битка с корупцията по високите етажи на властта Нинова декларира: „ На едно мнение сме, че членовете би трябвало да се избират от Народно заседание, само че друго за шефа. Искате да го назначавате Вие. Ние предлагаме президентът да го назначава, с цел да има съвместен надзор сред властите”.

„ И най-много - Бузлуджа е реликва за стотици хиляди българи. Знам кредото Ви - разделяй народа си и го владей. Моето е - обединявай и развивай”, безапелационна е Корнелия Нинова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР