Г-н Борисов, обвинението Ви, че БСП си служи с фалшиви

...
Г-н Борисов, обвинението Ви, че БСП си служи с фалшиви
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Не изпълнявате конституционните си задължения, а прехвърляте отговорност

Г-н Борисов, обвиняването Ви, че Българска социалистическа партия си служи с подправени вести, не дава отговор на обстоятелствата.

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, като по този метод отговори на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, който на държавното съвещание в сряда бе изумен, че би трябвало да се яви в Народното събрание, с цел да изясни за военно обучение на НАТО в Черно море. Публликуваме поста на Нинова без редакторска интервенция:

"Никой не Ви е питал има ли учения на НАТО в Черно море. Питаме Ви - вярна ли е информацията, оповестена в авторитетни интернационалните организации и отразена в български национални медии, че НАТО основава нови многофункционални сили в Черно море, против което Вие се бяхте оповестил по-рано. За страдание още веднъж демонстрирахте неуважение на правилата на парламентарната република, които повеляват да се явите в Народно заседание и да дадете информация. Вместо да извършите това свое конституционно обвързване, употребявате случая да прехвърлите отговорността на президентската институция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР