Г-н Борисов, направи ме и мен министър на нещо! Моля

...
Г-н Борисов, направи ме и мен министър на нещо! Моля
Коментари Харесай

Г-н Борисов, направи ме министър, моля те!

Г-н Борисов, направи ме и мен министър на нещо! Моля те! Пробвах всевъзможни бизнеси, само че не се получава. Да ставам рано, да търча през целия ден и най-после да нося отговорност… Не е за мен! Че и да обезпечавам заплати на всякакви хрантутници. Искам и аз като Делянчо: одобрявам си някоя играчка и си я взимам. Другото дете да го духа. Освен това боготворя подкупите!
Роден съм за велики каузи. Да съм прислужник на народа - министър или най-малко дептат! Притежавам всички качества. Мога да съм чувал с картофи в джипката дни наред. Няма да гъкна. Кимам и се усмихвам доста безапелационно. Мога да извършвам кражба. А по какъв начин неистина! Вярно, че край теб има огромни гении като Горанчето, оня Емилчо със съмнителната тапия, Николинка Шезлонга, Каракачанчето, Киро Медицината, спортягата и прочие Но аз в действителност съм доста добър. Освен това някои от сегашните към този момент са за промяна. Оядоха се и не помниха, по какъв начин от кръгла нула ги направи цифри с доста нули… Вече не те гледат по този начин правдиво - почнаха да тъкат на доста станове. Аз в това отношение съм моногамен. Освен това съм пъклен лицемерен и заплашителен двуличник. Майка си и татко си не ще ги продам – продадох! Свих им къщата с подправени документи и подобаващ нотариус. Сега са в старешки дом за обществено слаби – що да разходвам пари?

Ще ти пусна и жена ми, в случай че ти хване окото… Добра е.

Може да ме направиш министър на наказванията. Всички всичко ще си споделят, да знаеш. Или министър на възпитанието на подрастващите. Голяма спекулация има в тази ниша. Ще си заплащам таксата на избраното число без минута забавяне. С 20% повече от сегашните министри. Ще скъсвам по пет кожи от всички в ресора.

Ще устоявам също медии или някой тим – няма проблем.

Бобата с корупцията ще издигна на ново, още по-високо равнище. Благодарение на партията и държавното управление естествено.

Не съм приключил вишо, само че имам две съвършено направени дипломи. Не знам езици и не обичам да чета. Мразя журналята и имам другари в прокуратурата. Скъпо ми излизат, само че са същински питбули! Имам също братовчед в ДАНС и братовчедка данъчен контрольор. Ако ме направиш министър любовницата ми ще я назнача в Комисия за защита на конкуренцията или митниците – да оказва помощ.

Г-н Борисов, ти си като вълшебната лампата на Аладин! От всякакво дърво можеш да направиш свирка. Вземи ме – няма да съжаляваш!

Освен това съм член на Асоциацията на подлеците, което значи, че имаме хора на всички места!

Един българин

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР