Г-н Борисов, Единна народна партия Ви призовава да вземете необходимо

...
Г-н Борисов, Единна народна партия Ви призовава да вземете необходимо
Коментари Харесай

Единна народна партия: Г-н Борисов, уволнете Симеонов веднага!

Г-н Борисов, Единна национална партия Ви приканва да вземете належащо и самоуверено решение за освобождението на Валери Симеонов от поста вицепремиер на Република България. Знаем, че не обичате да вземате такива решения и обичате да мотаете обществото в общи приказки за съдружна просвета и стабилността на страната. Но тук става дума за безчинство над човешкото злощастие и за непремерена безочливост, която е хвърлена в лицето на обществото.

Това се споделя в отворено писмо от Единна национална партия изпратено до медиите. Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

"Длъжни сме да Ви напомним, че Вие сте единствено шеф на страната, а Симеонов е Ваш зависещ. Ние сме Ваши работодатели и никой не се интересува от тънките Ви сметки, европейските Ви листи и споровете на „ патриотите “. Засегнато е достолепието на група български жители, а точно майките на деца с увреждания. Те са непосредствено афектирани от техния чиновник Симеонов и са укорени в корист и неистина. Такова държание е подсъдно и освобождението на вицепремиера Симеонов е най-малкото, което можете да извършите, тъй като отговорност за него, носите Вие.

Ако не пристъпите към неговото уволняване се постанова всички ние да пристъпим към Вашето уволняване, съобщи Валентина Василева, ръководител на Единна национална партия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР