Г-н Борисов, Единна народна партия (ЕНП) Ви призовава да вземете

...
Г-н Борисов, Единна народна партия (ЕНП) Ви призовава да вземете
Коментари Харесай

И ЕНП с призив към Борисов: Уволнете Симеонов веднага! Иначе ще уволним вас

Г-н Борисов, Единна национална партия (ЕНП) Ви приканва да вземете належащо и самоуверено решение за освобождението на Валери Симеонов от поста вицепремиер на Република България.

Това се споделя в позиция на извънпарламентарните десни във връзка скандалното изявление на водача на НФСБ пред тв СКАТ по адрес на майките на деца с увреждания, че са " група кресливи дами, които спекулират с тея сякаш заболели деца ".

От ЕНП прецизират, че са наясно, че Борисов не обича да взема такива решения и избира да мотае обществото в общи приказки за съдружна просвета и стабилността на страната.

Но тук става дума за безчинство над човешкото злощастие и за непремерена безочливост, която е хвърлена в лицето на обществото, показват от партията.

Длъжни сме да Ви напомним, че Вие сте единствено шеф на страната, а Симеонов е Ваш зависещ. Ние сме Ваши работодатели и никой не се интересува от тънките Ви сметки, европейските Ви листи и споровете на „ патриотите ". Засегнато е достолепието на група български жители, а точно майките на деца с увреждания. Те са непосредствено афектирани от техния чиновник Симеонов и са укорени в корист и неистина. Такова държание е подсъдно и освобождението на вицепремиера Симеонов е най-малкото, което можете да извършите, тъй като отговорност за него, носите Вие, безапелационни са от Единната национална партия.

По-рано през днешния ден протестиращите майки на деца с увреждания също желаеха оставката на Симеонов поради изявлението му.

Ако не пристъпите към неговото уволняване се постанова всички ние да пристъпим към Вашето уволняване, съобщи Валентина Василева, ръководител на Единна национална партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР