Г-н Борисов е време да даде ясен отговор защо саботира

...
Г-н Борисов е време да даде ясен отговор защо саботира
Коментари Харесай

Радев обвини Борисов в саботаж на ваксинирането

Г-н Борисов е време да даде явен отговор за какво саботира имунизационния развой с лъжливи изявления . Това разяснява президентът Румен Радев по отношение на думи на Борисов, казани в неделя в Асеновград, че „ слагат на българите ваксини с изминал период на валидност ”.

От своя страна Бойко Борисов съобщи, че е подготвен да подаде ръка в името на това да " бъдат имунизирани колкото се може повече хора ".



" Към партиите и Радев, който еднолично управлява държавното управление - хайде по тематиката " имунизиране " да се обединим ", моли водачът на ГЕРБ.
" Затова депозирам ръка, знам какво им е, единственият потребен ход е имунизация над 70 на 100 от популацията ", безапелационен бе Борисов.

" Партията, в случай че би трябвало, ще вземе решение - ще спре изявленията на Балтов, Ангелов, ще ги върнем в лечебните заведения назад да лекуват като елементарни лекари " , даде обещание той. И добави, че от ГЕРБ " няма да каже и дума против имунизацията, в случай че по този начин пречат ".

" Призовавам да сме виновни като общество . Само със съблюдаване на ограниченията може да преодолеем това затруднение. Другата опция е цялостен локдаун ", съобщи от своя страна Радев пред медиите, откакто посети Центъра за незабавна здравна помощ в София.

" Проблемът към този момент е в изчерпването на леглата в реанимациите, „ Делта + ” разновидността на ковид е доста по-заразен . Министерство на здравеопазването и държавните институции се пробват да избегнат големите вреди за обществения, за икономическия живот. Изходът е имунизацията – сега няма по-надеждна отбрана ", сподели още Радев и акцентира, че координацията в Бърза помощ е направена и се извършва добре.

Бившият министър председател и президентът влязоха в неприсъствен спор и по различен въпрос .

Във връзка с предизборната акция, Радев, който дружно с Йотова са издигнати за втори мандат, акцентира: " П равомощията на президент и вицепрезидент при кандидатура за втори мандат не се приключват ".

А Борисов разяснява от своя страна несъстояла се среща сред ЦИК и президента Радев и " по какъв начин може един претендент за държавен глава да си го разрешава " . В същото време, означи Борисов, ЦИК предизвести премиера за изминал контракт със склада за предпазване на машините за гласоподаване. " Кой ще понесе отговорност, в случай че те бъдат изнесени ", сложи въпрос водачът на ГЕРБ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР