-Г-н Афузов, във Фейсбук публикуваха ваша снимка със Стефан Радев

...
-Г-н Афузов, във Фейсбук публикуваха ваша снимка със Стефан Радев
Коментари Харесай

Минчо Афузов: Давам подкрепата си за Стефан Радев

-Г-н Афузов, във Facebook разгласиха ваша фотография със Стефан Радев и текст за поддръжката му за нов мандат. Защо?

– Аз и господин Радев се срещнахме намерено през вчерашния ден, без да с крием от никого, на едно от най-оживените места в Сливен. Защото нямаме какво да крием. Г-н Радев потърси поддръжката ми за идния избор. Преди това обаче и двамата трябваше да преценим, имаме ли пресечни точки.

Разговаряхме по значимите за града ни тематики – развиване на бизнес средата, обезпечаване на благоприятни условия за сливналии за почтено възнаграждение, обучение, опазване на здравето. Мисля, че успяхме да реализираме единодушие по целите, които бях залегнали в програмата ми. Начертахме главните линии за вероятните способи за осъществяване на тези цели.

Така че мога с чиста съвест да заявя, че давам поддръжката си за балотажа на претендента Стефан Радев. Не пострадвам от амнезия, несъмнено. Знам какъв брой доста благоприятни условия за развиване на града ни бяха пропуснати в последните години. И не желая да си изкривявам душата, Радев има огромна отговорност за това. Но сме изправени пред непопулярния избор отпред на града ни да застане Пламен Крумов. Това не мога да го позволи. С това не мога да се примиря. Вече имаме горчивия опит да ни ръководи футболна легенда. Не бих желал в този момент да виждам безучастно по какъв начин историята се повтаря. Като господин Крумов даже не е легенда във футбола.

Не желая да отхвърлям качествата му като състезател. Смятам, че в спортния сектор той би бил превъзходен зам.-кмет. Вече съм заявявал своята благодарност към тази експертиза на Крумов. Но дано всеки знае в какво е добър и в тази посока да работи. Само по този начин ще можем да издигнем Сливен до челните позиции по бизнес развиване, обучение, опазване на здравето, възнаграждение. Не считам, че господин Крумов може да реализира тези цели. Г-н Радев от своя страна има нужната експертиза, тъй че се надявам с обединени старания, да реализираме доста в идващите 4 години.

Моята поддръжка, която през днешния ден давам за Стефан Радев, няма да завърши с края на балотажа. Няма да заставам безучастно по-късно и да го очаквам да се провали. Той е подготвен да се вслуша в концепциите ми и да работи за реализацията им, аз ще работя един до друг с него. Но, в случай че се отклони даже за момент от вярната посока, ще отдръпва доверието си от него и тогава ще се трансформира в най-яростния му конкурент. Към този миг разгадавам на мъжката му дума. И ще направя всичко допустимо Крумов да продължи да работи единствено и само в сферата, в която има експертиза.

-Пред каква алтернатива е изправен Сливен сега?

– Непопулярен е изборът, пред който градът ми е изправен. Но, в живота доста постоянно сме изправени пред непопулярни избори. И би трябвало да оставяме освен страстите, само че и разсъдъкът да ни води. Да бъдем прагматични. Понякога опитният властник е по-малкото зло пред некомпетентен претендент със съмнителна експертиза. Така че, скъпи съграждани, бъдете рационални. Дайте гласа си за някого, от който няма да се срамувате всеки ден в идващите 4 години. Пред алтернативата Радев или Крумов, предпочитам Радев.

 

-Вашето послание към тези, които ви поддържаха предходната неделя и всички поданици на общината?

-Благодаря на всички, които ме поддържаха. Огромни благодарности към всички мои съграждани, които си направиха труда да отидат до урните. Ще си разреша да перефразирам Чърчил, че демокрацията може и да не е съвършена, само че нищо по-добро не сме измислили. Гласувайте, скъпи сливналии, тъй като в случай че вие не гласувате, купените гласове ще решат кой ще ръководи Сливен. А това ще е пагубно за града ни. Обичам Сливен, не желая подставени лица да ме ръководят откакто са напазарували гласове на едро. Нямаме различен метод да се опълчи на това, с изключение на като излезем да гласуваме.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР