„Г-жо Йорданова, честит мандат. Пожелавам Ви здраве, успех и съвместна

...
„Г-жо Йорданова, честит мандат. Пожелавам Ви здраве, успех и съвместна
Коментари Харесай

Гешев поднесе букет на новия министър Йорданова, тя му поиска оставката

„ Г-жо Йорданова, цветущ мандат. Пожелавам Ви здраве, триумф и взаимна работа със правосъдната власт “, привестства я Гешев.

„ Аз поисквам да се носите отговорността венаги, когато би трябвало и дай Боже да можем да обсъдем изискванията за Вашата оставка “, отговори му Йорданова.

„ Не се тормозете, ще обсъдим всички въпроси, които са в полза на българските жители. Съмнявам се този да съставлява чак подобен интерес “, отвърна основния прокурор.

От своя страна министър Надежда Йорданова добави, че още през днешния ден още веднъж ще внесе във Висш съдебен съвет предлагането за дисциплинарно произвеждане против Иван Гешев.

Вчера прокурорската гилдия отхвърли да образува дисциплинарно произвеждане и върна на правосъдното министерство предлагането, което беше импортирано от служебния министър.

Йорданова изиска и членовете на Висшия правосъден съвет да създадат стъпка настрана или обратно, за понесат своята отговорност и да дадат път на други да създадат правосъдната промяна. Така новият правосъден министър изиска оставките и на членовете на Висш съдебен съвет.

В последните дни дейностите на основния прокурор Иван Гешев са странни и нетипични. Вчера той обсипа с похвали президента Румен Радев и новия кабинет. Вероятно всички тези показни опити да зарови томахавките се дължат на това, че.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР