Г-жо Мурджева, на 1 юни „ЧЕЗ Електро България АД стартира

...
Г-жо Мурджева, на 1 юни „ЧЕЗ Електро България АД стартира
Коментари Харесай

Соня Мурджева, „ЧЕЗ Електро България“ АД: До 30 юни всеки клиент, заявил електронна фактура, ще получи подарък

Г-жо Мурджева, на 1 юни „ ЧЕЗ Електро България " АД започва акцията си „ 20 kWh подарък ". Кой може да взе участие в нея и какви са изискванията за приемане на подаръка?
От 1 до 30 юни 2019 година, всеки клиент на „ ЧЕЗ Електро България " АД, който съобщи услугата „ Електронна фактура ", ще получи като подарък от компанията себестойността на 20 kWh електрическа енергия. В акцията могат да вземат участие всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД, които не са регистрирани за е-фактура.

Къде клиентите могат да се записват за електронна фактура?
Регистрация за услугата е безвъзмездна и може да се направи онлайн на www.cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД или в каса на Изипей. Необходимо е клиентът да даде потребителски номер, оторизационен код и настоящ имейл адрес. Подаръка от 20 kWh клиентът ще получи под формата на приспадната им себестойност от втората му електронна фактура, издадена след регистрацията.

Колко са в действителност 20 киловатчаса?
20 kWh се равняват на употребявана електрическа енергия, нужна за приготвянето на 4 363 еспресо кафета или на 88 часа потребление на осветяване. 20 kWh обезпечават на всяко домакинство 50 изпирания с автоматизирана пералня. 20 kWh са задоволителни за 178 часа видео игри или 81 часа от обичания фамилен сериал.

Кои са преимуществата на електронната фактура?
Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Над 420 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България " АД към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура като с избора си избавиха от изсичане над 7 000 дървета и понижиха потреблението на хартия с близо 10 милиона листа годишно, с което всяка година икономисват 215 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.
Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюва и природата!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР