Г-жа Стихийно бедствие и Муки представиха книгата си пред бизнес

...
Г-жа Стихийно бедствие и Муки представиха книгата си пред бизнес
Коментари Харесай

Мис България зарадва Стоянка с букет като коледна елха

Г-жа Стихийно злополучие и Муки показаха книгата си пред бизнес дами

Актуалната Мис България Тамара Георгиева, която бързо се прочу след съмнителната си победа на състезанието за хубост, сервира цветя на Стоянка Мутафова, написа екран. Големият букет, с който 24-годишната дизайнерка подари огромната българска актриса, прилича коледна елха. За срещата на двете се похвали Тамара с редица фотоси в профила си във Facebook.

„ Една вечер със Стоянка Мутафова! Благодаря за поканата “, гласят думите ѝ към фрагментите. Запознанството се състоя в столичния дамски клуб „ Бизнес на високи токчета “, където Г-жа Стихийно злополучие забавлява почитателите си с истории от сцената и персоналния си живот.

Заедно със звездата на вечерта пред гостите излезе и щерка ѝ – Мария Грубешлиева-Муки, с която показаха последната ѝ книга „ Добър вечер столетие мое “ (изд. Catch a Story). В нея 95-годишната актриса приказва със свои думи, записвани с диктофон от Муки, за събития от детството си до през днешния ден, на фона на съвсем век от историята на България.

Тя споделя за любовите си, за партньорството си с други титани - Парцалев, Калоянчев, Невена Коканова, и разкрива случки от живота си, които в никакъв случай до момента не са ставали притежание на публиката.

Освен откровенията на най-възрастната настояща актриса в света, и на нейния непосредствен човек – щерка ѝ, томчето съдържа и разкази на артисти, работили с Мутафова в сериала „ Столичани допълнително “. Сред тях са Любо Нейков, Христо Гърбов, Албена Павлова и Ненчо Илчев.

Комедийната прима и Муки готвят национално турне за книгата. Те към този момент я показаха в Пловдив и Стара Загора, откакто стартираха с две министър председатели в София.

„ 95 години са изцяло задоволителни да бъде казано и написано всичко. Но не и за Стоняка. За нея трябват най-малко още толкоз. Най-важният урок, който запомних от нея е, че младостта може да продължи толкоз, колкото ти самичък си пожелаеш. “, показа Любо Нейков на представянето в София.

Мениджърът Евгени Боянов дава поръчка, че екипът ще гостува във всички огромни български градове в околните месеци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР