Г-жа Стефаник беше част от комисията, която разпитваше президентите на

...
Г-жа Стефаник беше част от комисията, която разпитваше президентите на
Коментари Харесай

Републиканката Елиз Стефаник поема заслугата за оставката на президента на Харвард

Г-жа Стефаник беше част от комисията, която разпитваше президентите на водещи американски университети, в това число Харвард, Пенсилванския университет и Масачузетския софтуерен институт (MIT) по отношение на антисемитизма и независимост на словото.

По това време нейното критикуване на университетските водачи се съсредоточаваше най-вече върху протестни викания, споменаващи палестинската „ интифада “ и лозунга „ от реката до морето Палестина ще бъде свободна “, което госпожа Стефаник се пояснява като апел за геноцид против евреите.

В поредност от разгорещени въпроси конгресменката от Ню Йорк попита дали студентите, изрекли фразата, биха се квалифицирали като нарушаващи кодекса за държание на университетите по отношение на малтретирането и издевателството.

„ Този ​​тип тирада на ненавист е отвратителна за мен персонално “, беше споделила госпожа Гей, само че по-късно акцентира, че дисциплинарните дейности ще зависят „ от подтекста “ и че думите на учениците би трябвало да преминат в „ ориентирано държание на физическо лице “, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР