Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и Член на УС на

...
Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и Член на УС на
Коментари Харесай

Със стилен коктейл сп. Cape Kaliakra Moments отпразнува своя пети рожден ден

Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен шеф и Член на УС на Fibank, бе специфичен посетител на петия рожден ден на сп. Cape Kaliakra Moments. Символичен хазаин на стилното събитие бе Българската голф асоциация и нейният президент господин Красимир Гергов.

„ Списание Cape Kaliakra Moments е ориентирано към задграничните туристи, на които желае да показа най-хубавото от страната и да предложи местоположения и дестинации за свободното им време в и отвън голф комплексите. Но и доста българи откриват неподозирани родни хубости с помощта на списанието. “ Сподели издателят на списанието господин Марко Стойчев.

Рождениците бяха подготвили и специфична изненада за всички дами на събитието. Това бе игра на мини-голф като победител бе дамата, която с един удар съумя да приближи топката най-близо до флага. Г-жа Василева даде старт на надпреварата като направи алегоричен първи удар и награди победителката със сребърна монета „ Българска роза “ направена от Новозеландския монетен двор.

„ На нас дамите постоянно ни се постанова да преодоляваме всякакви стандарти и компликации, с цел да заемем своето справедливо място било то в света на бизнеса или на голфа. Мисля, че се оправяме все по-успешно на другите поприща, изключително що се отнася до правенето на бизнес. Искам да благопожелавам и рожденния ден на списание Cape Kaliakra Moments и да пожелая на неговите издатели и създатели, чиито увлекателни публикации и разкази четем, да запазят виското качество и уникалността на наличието му. “ обърна се към гостите госпожа Василева от Fibank.

Сред гостите, които почетоха събитието бе и господин Красен Кралев, министър на младежта и спорта. Той благодари за напъните, които поставя Българската федерация по голф за популяризирането на този спорт. „ Голфът в България притегля от ден на ден елитни туристи и подкрепя развиването на районите в страната. “ означи господин Кралев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР