Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и Член на УС на

Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и Член на УС на ...

Със стилен коктейл сп. Cape Kaliakra Moments отпразнува своя пети рожден ден.


Г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор и Член на УС на Fibank, бе специален гост на петия рожден ден на сп. Cape Kaliakra Moments. Символичен домакин на стилното събитие бе Българската голф асоциация и нейният президент г-н Красимир Гергов.

„Списание Cape Kaliakra Moments е насочено към чуждестранните туристи, на които иска да представи най-доброто от страната и да предложи локации и дестинации за свободното им време в и извън голф комплексите. Но и много българи откриват неподозирани родни красоти благодарение на списанието.“ Сподели издателят на списанието г-н Марко Стойчев.

Рождениците бяха подготвили и специална изненада за всички дами на събитието. Това бе игра на мини-голф като победител бе дамата, която с един удар успя да приближи топката най-близо до флага. Г-жа Василева даде старт на състезанието като направи символичен първи удар и награди победителката със сребърна монета „Българска роза“ изработена от Новозеландския монетен двор.

„На нас жените често ни се налага да преодоляваме разни стереотипи и трудности, за да заемем своето заслужено място било то в света на бизнеса или на голфа. Мисля, че се справяме все по-успешно на различните поприща, особено що се отнася до правенето на бизнес. Искам да честитя и рожденния ден на списание Cape Kaliakra Moments и да пожелая на неговите издатели и автори, чиито увлекателни статии и разкази четем, да запазят виското качество и уникалността на съдържанието му.“ обърна се към гостите г-жа Василева от Fibank.

Сред гостите, които уважиха събитието бе и г-н Красен Кралев, министър на младежта и спорта. Той благодари за усилията, които полага Българската федерация по голф за популяризирането на този спорт. „Голфът в България привлича все повече елитни туристи и подпомага развитието на регионите в страната.“ отбеляза г-н Кралев.

Източник: fakti.bg