Г-жа Робинсън съди Де Ниро за 12 милиона долара (9,9

...
Г-жа Робинсън съди Де Ниро за 12 милиона долара (9,9
Коментари Харесай

Робърт де Ниро заема позиция, за да критикува „безсмисленото“ съдебно дело на бившия асистент

Г-жа Робинсън съди Де Ниро за 12 милиона $ (9,9 милиона английски лири) обезщетение за „ сериозен прочувствен стрес и увреждане на репутацията “, като твърди той й крещеше и я наричаше с обидни имена, в сходство със сексистките забележки, които правеше за дамите като цяло.

Бившата служителка, на която се плащаше 300 000 $ (247 000 английски лири) годишно, сподели, че също е натоварена с всичко от украсяването на коледната елха на звездата до завеждането му в болничното заведение измежду нощ, когато падна по стълбите.

Г-жа Робинсън сподели, че Де Ниро е отказал да й даде рекомендация за работа, когато тя е напуснала след многократни конфликти с неговата другарка Тифани Чен. Тя също се опасяваше да напусне дома си, откакто напусна ролята си на вицепрезидент на артиста по продукцията и финансите.

Адвокатите на госпожа Робинсън също допуснаха, че госпожа Чен е ревнувала от асистента на колегата си, само че споделиха, че няма нищо сантиментално на.

Де Ниро наподобява реагира яростно на изказванията, когато се яви на скамейката в понеделник, и увеличи звук няколко пъти по време на свидетелските си показания.

80-годишният мъж се съгласи, че е показал госпожа Робинсън като негов контакт за незабавни случаи и е разчитал на нея със задания като помощ с приветствени картички за децата му.

Но когато го попитаха дали счита, че госпожа Робинсън е била съзнателен чиновник, той стреля назад: „ Не след всичко, през което преминавам в този момент. “

Де Ниро също увеличи глас в очевиден яд, когато юристът на някогашната му асистентка допусна, че я е тормозил рано сутринта, с цел да го закара в болничното заведение през 2017 година

Той отговори: „ Това беше веднъж, когато спуках гърба си, падайки по стълбите. “

Актьорът сподели, че си е лежащ след случая, който се случи на към 1 сутринта или 2 сутринта и забавиха да я извикат до 4 или 5 сутринта.

Прочетете повече от Sky News:

Колегите на Матю Пери от „ Приятели “ са „ изцяло унищожени “
Полицията гора за търсене на отвлечения татко на звездата на Ливърпул

В различен под напрежение миг арбитър Луис Лиман се намеси, с цел да изясни разпоредбите за свидетелстване на Де Ниро и уточни, че има ограничавания за това, което може да каже.

„ Мога ли да задам въпрос? “ — попита Де Ниро в различен диалог с юриста на Робинсън. Искането беше отхвърлено.

Актьорът, който неотдавна взе участие във кино лентата на Мартин Скорсезе Killers of the Flower Moon, настоя, че се е отнасял добре с госпожа Робинсън даже откакто е купил градска къща с пет спални в Манхатън и й е разрешил да надзирава някои от подготовка, с цел да може да се реалокира там с госпожа Чен.

Актьорът продължи: „ Не е като да я апелирам да отиде там и да стърже подове и да ги бърше. Така че всичко това са нелепости. „

Кореспонденцията сред Де Ниро и госпожа Чен също беше показана на правосъдните заседатели, в която неговият сътрудник изрази съмнение по отношение на претекстовете на госпожа Робинсън.

„ Снизходително, унизително и обидно “

В едно известие госпожа Чен сподели, че счита, че асистентката на Де Ниро се държи като негова брачна половинка и има вяра, че има „ мислена фамилиарност “ с него.

„ Тя почувства, че има нещо там и тя може да е била права ", сподели Де Ниро пред съда.

Адвокатите на госпожа Робинсън споделиха на съда, че тяхната клиентка в никакъв случай не е имала сантиментален интерес към шефа си.

Адвокат Андрю Макърди сподели, че Чен се появи да недоволства, че Де Ниро разчита на асистента си за толкоз доста задания и че поддържат връзка толкоз добре дружно.

Той добави: „ Никога не е имало нещо сантиментално сред тях двамата. “

Адвокатът на Де Ниро, Ричард Шонщайн, сподели, че Робинсън е бил третиран доста добре от звездата, „ само че постоянно е считал, че тя заслужава повече. “

Де Ниро за политическите „ огромни лъжи “

Той добави, че артистът е „ благ, рационален, великодушен ", до момента в който асистентът му беше " благосклонен, позорен, контролиращ, афектиран " и " постоянно играеше ролята на жертва ".

Случаят продължава.

Съдът идва единствено месеци по-късно Де Ниро стана татко за седми път на 79-годишна възраст.

През юли той приказва за опустошението си, откакто внукът му Леандро Де Ниро Родригес умря на 19 години, откакто се твърди, че са му продадени хапчета, съдържащи фентанил.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР