Г-жа Нинова има определени политически особености. Заради тях ГЕРБ я

...
Г-жа Нинова има определени политически особености. Заради тях ГЕРБ я
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Изборите не са ресурс за промяна

Г-жа Нинова има избрани политически особености. Заради тях ГЕРБ я назовава госпожа Лъжа. Аз към това нямам какво да прибавя.

Така водачът на Движение 21 Татяна Дончева разяснява изявлението на Корнелия Нинова за идно вливане в структурите на Българска социалистическа партия на деятели на АБВ. Припомняме на последните парламентарни избори Д21 се яви в коалиция с АБВ.

Заявеното вливане в левицата на цяла конструкция на АБВ от Благоевград в лицето на Митко Атанасов, някогашен началник на организацията на АБВ в Петрич и приятелката му, стана причина за нарочна позиция на управлението на АБВ. Не липсваха и гневни постове в обществената мрежа.

Оценката на Татяна Дончева за обстановката в България е: статуквото владее всички лостове. Тя не вижда съпротива - каквато и да е тя - парламентарна, извънпарламентарна, мнима, действителна. Такъв развой обаче водачът на Д21 вижда да тече и в доста европейски страни. " Добрата остаряла Европа няма мечти, няма хрумвания, не желае да се задълбава в непознати проблеми.

Допълнително обаче на родна почва съотношението на силите сред положителните и неприятните е в интерес на неприятните и даже и изборите не са запас за смяна, тъй като - " когато на съревнование единият се явява допингиран и свръхекипиран, а другият се явява необут - босият няма никакви шансове. "

Татяна Дончева показва, че ние би трябвало да търсим интернационална поддръжка, а тя минава през публичност./News.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР