Г-жа Море от любов“ Наталия Симеонова живее при мъжа си

...
Г-жа Море от любов“ Наталия Симеонова живее при мъжа си
Коментари Харесай

Наталия Симеонова се зарича, че кракът й няма да стъпи в България

Г-жа „ Море от обич “ Наталия Симеонова живее при мъжа си Денис във Флорида
Бившата тв водеща Наталия Симеонова към този момент една година не е стъпвала у нас, като се зарича, че няма и да го направи. Пухкавата русокоска дефинитивно се е настанила в къщата на мъжа си Денис Ризов във Флорида и там, по думите й, се усеща прелестно. Далеч от хорските злословия за това какъв брой е дебела или дали ще се върне още веднъж при Денис и т. н. В слънчева Флорида Наталия живеела доста по-спокойно, а и по-лесно изпълнявала диетите си, което се отразило благотворно на фигурата й.

Наталия Симеонова отпраши за Тампа, Флорида още при започване на предишното лято. От години там живее Денис Ризов, с който нямат подписан формален бракоразвод. Де факто русокоската се е върнала при брачна половинка си, а той е бил по този начин добър да я одобри. Наталия постоянно е твърдяла, че Ризов е мъжът на живота й и макар че бяха разграничени, хората не станаха очевидци на нито един техен обществен скандал.

Дъщеря им Виктория обаче е останала да живее в България. 23-годишното момиче се старае да пробие в музикалния бизнес, като пее в група, свиреща рок с детайли на фолклор. Засега бандата няма огромен триумф, само че баща Денис, който беше басист на „ Ахат “, се чака да даде едно рамо на младежите.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР