Г-жа Габриел се представи много добре, отговаряше много компетентно по

...
Г-жа Габриел се представи много добре, отговаряше много компетентно по
Коментари Харесай

Андрей Ковачев за Северна Македония: Европейската интеграция е двупосочна улица

Г-жа Габриел се показа доста добре, отговаряше доста умело по всички заложени ѝ въпроси повече от два часа. Това съобщи в ефира на Нова телевизия евродепутатът от ЕНП Андрей Ковачев.

По думите му програмата "Хоризонт Европа " би трябвало да има една обективна кохезионна политика, която да е географски разпределена. Конкретно в програмата "Хоризонт 2020 " средствата отиваха за нови артикули и би трябвало да има повече и по-добре разпределени запаси за България, счита още евродепутатът.

Що се отнася до Северна Македония и приемането ѝ в Европейски Съюз, Ковачев съобщи, че европейската интеграция е двупосочна улица и те би трябвало да си свършат своята работа, а операцията и фалшификацията би трябвало да бъдат изкоренени. "Ние с историята компромис не можем да вършим. Няма по какъв начин да кажем този е българин, само че айде ето този ще ви го дадем, това няма по какъв начин да стане, съобщи още Ковачев. По думите му е доста мъчно, когато една операция на историята е била налагана няколко десетилетия. " Това не може да продължи, би трябвало да имат храбростта и да извървят сложния път ", счита още Андрей Ковачев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР