Фюри: Уайлдър е баскетболист, ще го нокаутирам без проблемБившият световен

...
Фюри: Уайлдър е баскетболист, ще го нокаутирам без проблемБившият световен
Коментари Харесай

Фюри: Уайлдър е баскетболист, ще го нокаутирам без проблем

Фюри: Уайлдър е баскетболист, ще го нокаутирам без проблем
Бившият международен първенец в тежка категория Тайсън Фюри за следващ път сподели убеденост преди дуела си с Дионтей Уайдър за купата на WBC. Фюри се завърна на професионалния кръг след двугодишно неявяване, откакто през 2015 година победи Владимир Кличко в борба за международната купа. Тази година британецът бе още веднъж в деяние, като реализира две победи – първо над албанеца Сефер Сефери, а по-късно против италианеца Франческо Пианета.

Шампионът Уайлдър от своя страна е нокаутирал 39 от 40-те си съперника, като само против Бърмейн Стивърн завоюва след единомислещо съдийско решение през 2015 година. Мнозина експерти настояват, че за Фюри дуелът с Уайлдър идва прекомерно рано и му е нужна повече подготовка и срещи на кръга, само че ексцентричният британец е на друго мнение.

,,Бия хора като теб всеки ден. Британците се опасяваха от теб, само че аз ще те нокаутирам “, съобщи решително Фюри, когато двамата се изправиха лице в лице по BT Sport. Фюри искрено се присмя на Уайлдър за избора му да се боксира. Дионтей е някогашен олимпийски първенец от 2008 година в Пекин, само че все пак Фюри счита, че противникът му не е избрал верния спорт.

,,Ти си баскетболист. Дойде в бокса на 21 години, а аз върша това цялостен живот. Побеждавам такива като теб, когато си желая “, продължи словесната си офанзива Фюри. Сблъсъкът за купата на WBC ще се организира на 1 декември в,,Стейпълс Сентър “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР