Фюри много би искал Джошуа да се оттегли и да

...
Фюри много би искал Джошуа да се оттегли и да
Коментари Харесай

Тайсън Фюри обяви какви битки иска. После би се пенсионирал

Фюри доста би желал Джошуа да се отдръпна и да му даде късмет за багра с Усик, а по-късно двамата да се бият, предава mma.bg.

Ето какво показа още Фюри за проектите си в идващите месеци:

" Предпочитам Джошуа просто да ме остави да се удрям с Усик. Ако Антъни загуби още веднъж, което мисля, че ще стане, тогава тази борба е мъртва за мен. Няма по какъв начин да загубиш две борби подред, а по-късно да влезеш в солидна борба за купата в тежка категория.

Ако той ми разреши да се удрям с Усик и аз удрям Усик, тогава ще се върна и ще се удрям с Джошуа. Аз ще победя и него. Тогава мога просто да се махна и всички те могат да се бият за коланите. Бих се пенсионирал. Искам да се удрям с Усик за всички колани, в действителност е по този начин. Битка с Джо Джойс? Не, това не ми е изключително забавно.

Не се интересувам и от Дилиън Уайт. Винаги съм казвал, че се интересувам единствено от два дуела - с Александър Усик и Антъни Джошуа. Останалите варианти не са ми забавни. За всичко ще разберем през февруари. Сега е единствено ноември, доста може да се случи след няколко месеца ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР