Фюри - Кобрата Ако не бях уверен в победата си

...
Фюри - Кобрата Ако не бях уверен в победата си
Коментари Харесай

Фюри: Когато Кобрата получи удар в лицето, ще разбере предимствата ми

Фюри - Кобрата Ако не бях убеден в успеха си над Кобрата, изобщо нямаше да пристигам в България. Аз съм по-млад, по-жаден за победа войник от него. Това съобщи в Пловдив противникът на Кубрат Пулев в тежка категория боксьорът Хюи Фюри . Той добави, че търси предизвикателсвтата и по тази причина е тук.
 
На английския боксьор бяха припомнени думите на Пулев, че единственото преимущество на Фюри на кръга, е че знае британски, при което той отвърна:
 
„ Когато получи удар в лицето, тогава ще разбере кое е преимуществото. “
 
Британецът разяснява и Пловдив. Той сподели, че е бил посрещнат доста гостоприемно.
 
„ Това е доста хубав град, тъй че ще се поразходя и за мен е огромно наслаждение, че съм тук. “
 
Заедно със спортиста в града под тепетата беше и неговия татко, треньор и някогашен боксьор Питър Фюри. Той съобщи, че на 27 октомври в Арена Армеец чака доста забавен и мъжки дуел.
 
 Хюи Фюри, Ивайло Гоцев и Питър Фюри
 
„ Очаквам добър пердах, това е борба за международен край, тъй че ще е огромна нощ, огромно наслаждение е, че сме тук измежду българите и сме щастливи от това. Вижте, пердах против пердах е лесната част. Сега ние би трябвало да се насладим на борбата, да влезем в нея и да дадем най-хубавото от себе си. “-->
 
Хюи Фюри прегледа някои от забележителностите на града, като Римския стадион и Античния спектакъл. Той е посетител на мениджъра на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев.
 
 Фюри даде първо подпис на Стефчо
 
Чуйте и от приложеното аудио. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР