Футболният тим на Манчестър Юнайтед е постигнал какво ли не

...
Футболният тим на Манчестър Юнайтед е постигнал какво ли не
Коментари Харесай

"Манчестър Юнайтед" трупа рекорд след рекорд

Футболният отбор на " Манчестър Юнайтед " е постигнал какво ли не във Висшата лига! Освен рекордните 20 трофеи, " алените дяволи " са записали и куп върхове, а от през вчерашния ден (9 юли) могат да се похвалят с още 2.

Те бяха реализирани по време на успеха с 3:0 над " Астън Вила " в 34-ия кръг на Висшата лига. Попаденията в мача бяха дело на Бруно Фернандеш, Мейсън Грийнууд и Пол Погба.

Снимка: Reuters

" Червените дяволи " са във впечатляващата серия от 17 мача без загуба във всички шампионати - 13 победи и 4 равенства! А за първи път в историята на Висшата лига тим побеждава в последните си 4 срещи с разлика от 3 гола:

3:0 против " Шефийлд Юнайтед " (24 юни)
3:0 против " Брайтън " (30 юни)
5:2 против " Борнемут " (4 юли)
3:0 против " Астън Вила " (9 юли)

Мениджърът Оле Гунар Солскяер има загадка за положителното показване и тя се назовава неизменност!

Той разчита на едни и същи играчи в титулярния състав точно в тези 4 срещи. На терена от първата минута за " Юнайтед " са Де Хеа, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Уан-Бисака, Погба, Матич, Грийнууод, Фернандеш, Марсиал, Рашфорд.

Снимка: Reuters

За първи път от 14 години се случва управител на " алените дяволи " да не прави промени измежду титулярите си в поредни 4 мача.

Към това прибавяме и още един любопитен факт - " Манчестър Юнайтед " е първият тим във Висшата лига, побеждавал във всеки един ден от седмицата! И колкото и да ненавиждаме пандемията от ковид, точно тя има пръст в тази работа!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР