Футболният терен се оказа тесен за култовия спортист и талантът

...
Футболният терен се оказа тесен за култовия спортист и талантът
Коментари Харесай

Изкуството на Валери Божинов влезе в театъра

Футболният терен се оказа стеснен за паметния състезател и геният му доближи до сцената на столичния спектакъл " Сълза и смях ".

Божинов още не е станал артист, въпреки че евентуално има такива заложби. По-скоро може да се похвали с първите стъпки в драматургията, защото негови паметни лафове бяха употребявани в постановката " Жена ми се споделя Борис ".

В комедийния театър основните функции се извършват от Станимир Гъмов (участник във " ВИП брат " ) и Румен Угрински (водещ на " Господари на ефира " ), които се преобличат и държат като дами, с цел да прикрият серия от изневери. Петьо Петков-Шайбата, прочут от " Комиците ", по сюжет не знае, че под женските облекла се крият мъже и се пробва да ги съблазни.

Гъмов и Угрински в постановката " Жена ми се споделя Борис

" Малко коте, секс има ли? ", вика Шайбата по адрес на Угрински, който се е проснал на дивана на сцената. Репликата на Божинов, с която се опита да смъкна плеймейтката Бояна Генова, се трансформира в шлагер преди към две години и до ден сегашен може да бъде срещната в шеговити мнения и картинки в обществените мрежи. Сексуалното предизвикателство очевидно плаши Угрински, който подскача като жилнат, а публиката в столичния спектакъл не може да спре да се смее в продължение на няколко минути.

Петьо Петков-Шайбата играе гъзар

Използването на лафовете на Божинов в постановката продължава и с паметното " Трепни, трепни, треперете-е-е-е ". Със серия видеа на телефона си футболистът възпя редица свои другари, употребявайки рефрена от шлагера " Трепни " на Цеца Величкович.

Същото прави и Шайбата в спектакъла. Петьо Петков играе гъзар, който е съвременно облечен, скача на пердах и обича да смъква дами. Поведението му незабавно беше обвързвано с Божинов, който през последните години свети повече с персоналния си живот, в сравнение с с изявите си на терена.

В последна сметка Гъмов и Угрински се разминават от съкровен контакт с Шайбата, въпреки че градските митове гласят, че лафовете на Божинов работят безотказно.

Култовите лафове

Запомнящите се реплики на Валери Божинов не са една и две. Ето някои от тях:

" Човек единствено когато знае к'во му е, единствено аз си знам к'во ми е. "

" Аз не одобрявам да пристигам откъм гърба, тъй като откъм гърба е откъм гърба. Имам потребност да мисля в начело. "

" Да треперят Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, Влади Гаджев, всички да треперят. Трепни-и-и-и. "

" Повече се мисли, повече се размишлява. Накратко - по-зрял съм към този момент. За 15 година в Италия научих доста, израснах като мъж, а и манталитетът ми е малко италиански. Така съзрях и станах огромен. "

" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР