Футболният супер агент Жорже Мендеш определи Кристиано Роналдо като най-добрия

...
Футболният супер агент Жорже Мендеш определи Кристиано Роналдо като най-добрия
Коментари Харесай

Жорже Мендеш: Роналдо е най-добрият играч в историята! Вижте какво е постигнал

Футболният супер сътрудник Жорже Мендеш дефинира Кристиано Роналдо като най-хубавия футболист в историята и бе безапелационен, че двамата не престават да поддържат отлични персонални взаимоотношенията. Те работеха дружно в продължение на повече от две десетилетия, само че професионалната им връзка претърпя раздор, откакто Мендеш е бил изрично несъгласен с бомбастичното изявление, което Роналдо даде пред Пиерс Морган и което стана причина за раздялата му с Манчестър Юнайтед. 

Още месеци преди този момент двамата са имали обтегнати връзки, защото през лятото на предходната година нападателят е поискал да му бъде организиран трансфер в Челси или Байерн (Мюнхен), с цел да играе в Шампионската лига, само че това не се е случило, а след това през януари Роналдо мина в Ал-Насър в шампионата на Саудитска Арабия. 
 Кристиано Роналдо още веднъж ще е част от националния тим на Португалия Кристиано Роналдо още веднъж ще е част от националния тим на Португалия
“Личните ми връзки с Роналдо не престават да са близки, имаме страхотни връзки. Как виждам сегашната фаза в живота му? Кристиано постоянно ще бъде в моето сърце. Той е специфичен състезател и специфичен човек за мен. Ако преди години мислех, че ще мога да имам състезател с половината от цената на Кристиано, щях да подпиша на мига. Всички ние, португалеците, би трябвало да се гордеем, че сме имали и продължаваме да имаме състезател като него. 

Винаги съм го казвал и ще продължа да го настоявам: той беше и е най-хубавият състезател в цялата история на международния футбол! Нямам ни минимум подозрение в това, даже спрямо другите. Само погледнете какво е постигнал. Футболът е голове, само че там има и доста работа, доста празнува. Той е образец за младежите и е направил всичко, което един популярен футболист би трябвало да направи. Защото е най-хубавият състезател от всички! ” съобщи Мендеш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР